Met dit sterrenbeeld date je beter niet

Of je er nu in gelooft of niet, iedereen kijkt weleens stiekem naar zijn horoscoop. En hoewel – uiteraard – elk sterrenbeeld kan verliefd worden op eender ander teken, zijn niet alle sterrenbeelden even compatibel. Hier ontdek je met welke sterrenbeelden je volgens astrologen maar beter niet date.

sky lights space dark

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ram en Kreeft
Rammen zetten graag vaart achter dingen en leven in het nu. Zodra ze met iemand een connectie hebben willen ze er dan ook meteen werk van maken en halen ze hun meest romantische kant naar boven. Helaas werkt dat niet zo voor Kreeften, die erg sentimenteel zijn en tijd nodig hebben om vertrouwen op te bouwen. Voor hen is romantiek een kunstwerk dat ze langzaam samen met hun partner opbouwen. Tegen de tijd dat de Kreeft zich helemaal kan overgeven aan de liefde, is de Ram al lang verder gegaan.

Stier en Waterman
Stieren zijn stabiel en voorspelbaar, vooral als het gaat om hun hart. Ze houden van langdurige, romantische en betrouwbare relaties. Voor de Waterman, die houdt van vernieuwing en graag tegen de stroom ingaat, voelt zo’n liefde verstikkend aan waardoor ze zich ook snel gaan vervelen. Zij houden van originaliteit en hebben een partner nodig die hen zowel intellectueel als artistiek stimuleert. Voor de Stier klinkt dat dan weer als een hoop verspilde energie. Zodra zij vinden wat voor hen werkt, waarom er dan mee stoppen? De Waterman daarentegen deinst er niet van terug om dingen te verbreken, en dus ook relaties, om te kijken of ze anders kunnen uitdraaien.

Tweelingen en Schorpioen
De vrije geest van Tweelingen kan er weleens voor zorgen dat ze tegenstrijdige signalen uitsturen wat een Schorpioen serieus in de war kan brengen, die graag weet waar alles op staat. Als de grond altijd onder hun voeten verschuift, voelt een Schorpioen zich niet veilig genoeg om zijn hart en liefde te investeren in een duurzame relatie. Tweelingen voelen zich dan weer het meest comfortabel in een omgeving die voortdurend verandert, ook op vlak van relaties.

Maagd en Weegschaal
De humor van een Maagd is de meest zwarte humor van alle sterrenbeelden, en dat komt door hun sterke realistische aard. Volgens hen moet de bitterheid van het leven met eerlijkheid en humor behandeld worden. Dat klinkt misschien goed voor sommigen, maar voor het meest romantische sterrenbeeld, de Weegschaal, is dat onmogelijk om mee om te gaan. Ze zijn optimisten in de liefde en het leven en geloven dat alles mogelijk is, zolang je maar samenwerkt met elkaar. Maar wat zij als inspirerend beschouwen, komt voor de Maagd als naïef over, terwijl die op zijn beurt als een bot en ongevoelig persoon overkomt voor de Weegschaal.

Steenbok en boogschutter
Als je een Steenbok samenvat in een woord, is dat ‘professioneel’. Het zijn harde werkers en ze zijn ambitieus. Ze zijn erg serieus over wat ze wel en niet willen, wat van hen romantische en betrouwbare levenspartners maakt. Boogschutters zijn dan weer eerder nonchalant en een tikkeltje arrogant. Ze rekenen in de liefde vooral op hun charmes en beginnersgeluk. Wat maakt het hen uit dat ze altijd te laat opdagen met ongeborsteld haar en een hemd dat verkeerd geknoopt is? Ze weten dat ze iedereen kunnen verleiden met hun charmes om hen te vergeven. Behalve de Steenbok. Sorry, die wil dat je wel op tijd komt.

Leeuw en Vissen
Vissen zijn gevoelig en hebben enorm veel empathie voor anderen. Leeuwen houden dan weer vooral van zichzelf en zijn dan ook het meest loyaal aan zichzelf en ze willen dat hun partner dat ook is. Een leeuw kan thuiskomen van het werk, een hele tirade doen over die collega die wel met de eer voor een bepaald idee is gaan lopen, terwijl Vissen de andere kant van het verhaal kunnen zien en zich kunnen verplaatsen in die collega. Het is niet dat ze je niet steunen, Leeuw, Vissen houden gewoon van iedereen in de wereld.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.