Zijn mannen met tatoeages sexy?

Tatoeages zijn op dit moment een trend en op de internationale catwalks voor zomer sinds 2011 zagen we heel wat mannelijke modellen met erorme tattoos in hun nek, op hun borst, op de onderbuik, armen en benen (wil je hier meer over lezen, klik dan hier).

Modeontwerpers als Frankie Morello en Vivienne Westwood kickten erop en stemden hun cast erop af. En de modejournalisten backstage waren duidelijk geïntrigeerd door de vele tatoeages (weer eens iets anders om over te schrijven).

De een vindt kleurige of provocerende huidversieringen enorm sexy, de ander schrikt ervoor terug, wellicht omdat er achter een tatoeage een hele levensstijl en filosofie schuilgaat.

Deze zomer zullen we – vooral op het strand – weer heel wat tatoeages gaan zien. Maar wat vinden we er eigenlijk van? Is een man met een tatoeage sexy of juist niet? Hangt het misschien van de hoeveelheid, de stijl en ja, ook de plek van de tatoeage af? Schrikken tatoeages of zijn ze juist aantrekkelijk?

Maar wat denken jullie over vrouwen met tatoeages?

40835816_156808418575647_6761012752858218496_n.jpg

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.