Vlaams-Brabantse Spaghetti…

Deze ochtend overvielen mij enkele gedachten, dat gebeurt niet vaak, toegegeven. Het Barbecue-seizoen loopt stilaan op zijn einde, het regenseizoen zit er namelijk aan te komen, de dagen worden korter, het weer misschien al wat te grauw voor buitenactiviteiten, onze kalender staat leeg in oktober, mensen vragen naar activiteiten, mensen willen elkaar blijven ontmoeten in een leuke omkadering en wij willen dat blijven aanbieden maar tegelijkertijd graag al eens iets anders uitproberen.

In “jaar nul” is het namelijk belangrijk voor ons om veel bij te leren. Wat er werkt en wat er niet werkt, zijn de antwoorden op de twee belangrijkste vragen die het afgelopen jaar onze agenda bepaald hebben. Een andere bedenking van mij is dat er enkele fantastische mensen wonen in provincies die wij niet zo vaak aandoen. Om die uitspraak even kracht bij te zitten, kan ik meedelen dat wijzelf voornamelijk actief zijn geweest in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en heel occasioneel al eens in Vlaams-Brabant. Zie ook wat ongeveer onze ledenverdeling overheen de provincies is:

statistieken_provincie

provincie_percentages.jpg

Gezien onze lagere activiteit in Vlaams-Brabant, de grote vraag naar meer activiteiten aldaar (ook voor Limburg, we know, working on it) en het feit dat we enkele fantastische helpers in Vlaams-Brabant hebben, zijn we momenteel op zoek naar een gastheer of gastvrouw die plek zou kunnen bieden in oktober (ter voorbereiding op ons weekendje in november) om eens een eerste try-out met ons te doen en samen een spaghetti-avond te organiseren voor een grotere groep mensen.

Bent u geïnteresseerd om eens gastheer of gastvrouw te zijn voor zo’n try-out? Of kent u een fantastische locatie waar we een grotere groep mensen kunnen neerzetten (met keuken aub) aan een – ik ga er geen doekjes om winden – zo voordelig mogelijk tarief. Zo’n try-out is belangrijk om het toekomstige succes te bepalen van ideeën die opspringen.

Alle tips of aanmeldingen als gastheer mag u doorsturen naar s4f.belgium@gmail.com. U kan natuurlijk ook steeds één van de beheerders aanspreken via messenger.

Ps: gastheren en -vrouwen worden altijd in de watten gelegd. Een belofte die we graag maken en ook hoog houden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.