Toekomst P4F

People 4 Fun is momenteel bezig met een verandering in werkwijze. Hierbij gaan we over van een feitelijke vereniging naar een echte VZW. Om alles goed te laten verlopen, zowel nu als in de toekomst, willen we graag wat meer beroep doen op onze leden.

received_249815175861275-2.jpeg

Als eerste willen we aankondigen dat Frederic Kerrebrouck vanaf nu ook effectief beheerder is van onze pagina.

Verder willen we ook mededelen dat Julie Walrant en Cindy Pattyn vanaf nu officiële P4F events organiseren. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met ons om overlap in agenda zoveel mogelijk te vermijden.

Verder zijn we op zoek naar leden voor volgende taken:

Organisatoren van wandelingen. Wandelingen zijn een gratis event waarbij het relatief eenvoudig is om mensen te leren kennen. Graag willen we deze activiteiten behouden en maandelijks ergens een wandeling organiseren. Liefst met een variatie in provincies. Wil jij in dit wandelteam komen. Laat gerust wat weten. Dan nemen wij deze wandelingen op in onze jaarkalender.

Medeorganisatoren etentjes. Ons doel is om maandelijks ergens een etentje te organiseren. Deze moeten relatief laagdrempelig blijven met een lage kostprijs. Liefst voor jong en oud. We hadden ondertussen reeds 3 BBQ’s (telkens voor een 60-80 leden). Ons grootste probleem is echter geschikte locaties vinden. Heb jij thuis plaats voor zulke groepen en wil jij met ons samenwerken, laat het ons dan weten. We vergoeden het gebruik van de locatie en eventueel materiaal voor deze activiteiten volgens duidelijke afspraken.

Influencers. Ben je actief of social media (twitter, instagram, andere single groepen, …) en wil je ons helpen bij marketing door af en toe zaken van ons te delen. Dan ben jij ideaal voor deze rol.

Helpers voor weekendjes. We kunnen ondertussen op enkele leden rekenen om onze reisjes in goede banen te leiden. Heb je interesse of goede ideetjes voor weekendjes met 30-50 leden. Laat gerust wat weten. Dan kunnen we zien of we samen wat uitwerken. We richten ons op een viertal reisjes per jaar.

Sponsors. Heb jij een bedrijf en wil je ons helpen in ruil voor wat reclame. Wil je eens een event sponsoren of organiseer je zelf zaken waarbij je in ruil voor wat reclame ons wil sponsoren. Laat ons gerust wat weten.

Koen, Frederic en Miquel

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.