Heb jij al een zweetdate?

<!– Alinea 1 –> <ins class=”adsbygoogle” style=”display: block;” data-ad-format=”auto” data-ad-slot=”8668434534″ data-ad-client=”ca-pub-4346987829165966″></ins>Heb je binnenkort een date? En wil jij iets leuk plannen? Ga dan niet meteen voor een bioscoopavond of een restaurantbezoek, maar plan iets creatiefs. Wat dacht je van een sportieve date? Wij geven je enkele tips en tricks.

woman girl jeans clothes

Photo by Public Domain Pictures on Pexels.com

Heb jij al een zweetdate?
Of je nu een nieuwe liefde hebt leren kennen of de passie terug wilt laten opbloeien tussen jou en je partner, alle redenen zijn goed om mee te gaan met deze nieuwe fitnesshype. Een ‘zweetdate’ klinkt misschien een beetje gek, maar als je tijdens het afvallen nog een sportmaatje zoekt, waarom kies je dan niet jouw geliefde? Je werkt samen aan een doel, steunt elkaar en je leert elkaar op een andere manier kennen. Moedigt je date je lief aan tijdens het sporten of verandert hij of zij in een militaire instructeur? Houdt hij of zij het sporten vol of geeft je date er de brui aan na vijf minuten?

Ik wil een zweetdate!
Om een zweetdate te organiseren moet je eerst een sport kiezen die je leuk vindt. Stippel bijvoorbeeld een hardloopparcours uit. Misschien in jouw geboortedorp met als knooppunten de plaatsen die iets met jou te maken hebben, zoals jouw middelbare school, je lievelingswinkel of het huis van je oma waar je veel tijd hebt gespendeerd. Een leuke manier om jou beter te leren kennen.
Maar loop niet te hard van stapel. Het is niet de bedoeling dat je van de ene plaats naar de andere rent. Het is geen wedstrijd. De bedoeling is dat je tijdens het hardlopen met elkaar kunt communiceren. Het schiet niet op als je date een tiental meter achter je aanholt. Dus houd ook rekening met hem of haar en zorg dat je date er ook een fijne tijd aan beleeft. En wanneer je eenmaal het parcours afgerond hebt, is het tijd voor een beloning. Haal samen een ijsje of een andere lekkernij. Jullie hebben het verdiend. Die Active ProPoints® waarden mag je dus zeker ook besteden.

Andere ideale sporten voor een zweetdate
Indoor klimmen: ga samen muurklimmen. De perfecte activiteit om elkaar te leren vertrouwen.
Yogales: hoe zen is je date? Is hij of zij de rust zelve of wordt hij of zij na vijf minuten al rusteloos?
Krachttraining: ideaal om te ontdekken of jouw date niet alleen een sixpack in de koelkast heeft staan, maar ook onder zijn shirt.
Spinningles: ga samen los op de muziek. Zorg wel dat je op tijd twee fietsen naast elkaar reserveert, anders is er geen fun aan.
Zumba: wil je weten of hij of zij de juiste dance moves heeft? Of eerder totaal geen maat kan houden? Met een Zumbales zal je dit snel ontdekken.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.