De beste minnaars zijn …

Wil je graag weten wie op deze aarde het beste is in de slaapkamer? Welke mensen het meeste lawaai maken tijdens een vrijpartij? Wie er nu het meeste lichaamshaar heeft? We analyseerden een uitgebreid onderzoek van OnePoll.com, uitgevoerd in 20 landen. Belgen staan er spijtig genoeg niet in, twintig andere nationaliteiten werden wel onderzocht.

art colors conceptual country

Photo by Public Domain Photography on Pexels.com

Spaanse stieren

De Spanjaarden worden geroemd voor hun sterke bedprestaties. Ze staan op nummer 1 als beste bedpartners ter wereld, met 17.1% van alle stemmen achter hun naam. Volgens het onderzoek zijn er zelfs helemaal geen slechte punten over Spanjaarden te melden. Ze stinken niet, ze zijn niet dominant, niet lui, niet te luid in bed. Kortom, Spanje heeft het goede weer, het lekkere eten én de beste minnaars en minnaressen in huis.

Deo, graag

Als je een fan bent van sterke lichaamsgeuren moet je bij de Duitsers zijn (16%). Onze stinkende oosterburen scoren gelukkig wel op andere vlakken: zo zijn ze verre van lui in bed (9%) en egoïstisch kunnen we ze al helemaal niet noemen (4.2%). Toch pakken ze de prijs voor slechtste bedpartner ter wereld, met een ongezonde 16.6% van de stemmen.

De Verenigde Staten van de middelmaat

De Yankees zijn over de hele lijn niet geweldig. Ze nemen de vijfde plaats in bij de slechtste bedpartners (7.5%) en de ze staan vierde bij de grootste stinkers (9.8%). Bovendien staan ze vooral bekend als ruig in bed (15%) en als een overdadig harige (8.8%). Ondanks alle goede bedoelingen van Silicon Valley ziet de realiteit er dus heel anders uit dan de fantasie.

Gemotiveerde jongens

Nederlanders hebben misschien de legendarische walletjes in Amsterdam, maar in werkelijkheid scoren ze barslecht. Zo staan ze met 9.6% vierde in de top tien van slechtste bedpartners. Naast een slechte wip zal je je achteraf stevig mogen douchen, want qua hygiëne presteren ze echt ondermaats. Je kan ze wel niet verwijten dat ze geen moeite doen want ze zijn het minst luie land in het rijtje (8.3%). Het grootste nadeel aan de Nederlanders is wel dat ze van alle Europeanen het meest dominant zijn in bed (22.1%).

Plakkerige Grieken

Heb je graag een liefdevol persoon naast je liggen, kies dan resoluut voor een Griekse. De Grieken zijn met overweldigende meerderheid verkozen tot meest romantische natie van Europa, al is het niet al rozengeur en maneschijn aan de Middellandse Zee. Grieken staan momenteel op de zesde plek (6,9%) in de verkiezing van slechtste bedpartners ter wereld…

Scandinavische screamers

Heb je niet veel zin in seks en wil je je er snel van af maken, kies dan voor een wulpse Zweedse. De Zweden zijn de onbedreigde snelste sekspartners ter wereld (18.4%). Discretie is ook niet aan de orde, want de Ikea’s zetten de volumeknop het vaakst (15,4%) op tien in de slaapkamer.

Luie Britten

Allergisch voor zweet? Zoek dan een Britse onenightstand of vakantieliefje. Amper 2,4% van alle Engelsen zweet zich een ongeluk in de slaapkamer, waardoor ze op dat vlak enkel moeten onderdoen voor de Grieken (2.2%). De keerzijde van de medaille, zeg je? Engelsen staan dankzij OnePoll bekend als de meest luie minnaars op aarde, een titel die je liever niet krijgt.

Spekliefhebbers

Is het aan de andere kant van de oceaan dan zoveel beter? Niet echt, want een onderzoek van Maple Leaf Foods in Canada bracht aan het licht dat 43% van alle Canadese mannen de geur van bacon boven die van seks verkiest. Goede punten voor het plaatselijke spek, minder leuk nieuws voor de lokale beauties…

Zweterige kebab

De Turken doen het al helemaal abominabel slecht, al zullen ze zelf uiteraard het tegendeel beweren. Nochtans liegen de cijfers niet: ze zweten zich in de slaapkamer een ongeluk met 15%, staan op de derde plaats van de grootste seksuele egoïsten ter wereld en zijn het vierde meest behaarde volk ter wereld. Condoom? Check. Tanden gepoetst? Check. Scheermesjes in de aanslag? Euh…

Mannen met haar op

Slaap je liever op een behaarde borstkast dan op een kussen? Dan is een Rus iets voor jou! De Russen hebben het meeste lichaamsbeharing van alle landen (16.1%). Waarschijnlijk zal het barre klimaat hier een belangrijke rol spelen, maar dat wil niet zeggen dat ze zich niet hoeven te verzorgen. Gelukkig kan de reputatie van de Russische vrouwen wel tegen een stootje.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.