6 redenen waarom mannen die een instrument bespelen onze knieën laten knikken

Van mannen die een lekker ruiken, gaat ons hart een paar slagen sneller per minuut kloppen. Ook van mannen die lekker kunnen zoenen krijgen we het een paar graden warmer. Dan hebben we het nog niet gehad over mannen die een instrument bespelen.

woman in green top with man in black long sleeved shirt holding autographed brown guitar

Photo by Diego Alves on Pexels.com

Of hij nu een gitaar, de drums, piano, saxofoon of keyboard speelt, het maakt voor ons allemaal niet uit. Mannen die een instrument bespelen geven ons nu eenmaal knikkende knieën en dit is waarom.

1. Ze weten jouw gevoelige snaar te raken
Muziek maak je om mensen te raken. Om iets bij ze teweeg te brengen. Jij associeert hem dan ook al snel met gevoeligheid en dat wil natuurlijk iedere vrouw. Niet een man die geen gevoel heeft.

2. Ze hebben gevoel voor ritme
Kun je om lachen, maar is wel zo. Heeft geen verder uitleg nodig lijkt ons. Lekker van profiteren.

3. Jullie hebben een eigen liedje
Hij zal ongetwijfeld zijn creativiteit de vrije loop laten gaan en een liedje voor je maken. Geen Adele of Ed Sheeran, jullie liedje is er eentje die niemand anders heeft. Hoe bijzonder?

4. Gratis naar concerten
Als hij zijn talenten geregeld op de planken mag laten zien, dan mag jij vast ook wel vaker mee. Lekker backstage chillen met andere artiesten en gratis drinken. Niks mis mee.

5. Hij is gepassioneerd
Mannen die een muziekinstrument bespelen, hebben passie voor wat ze doen. Anders waren ze al lang afgehaakt. En niks is zo sexy als een man die voor de volle 100 procent ergens voor gaat en iets bereikt.

6. Iedere date kan hij romantisch maken
Als hij even zijn instrument erbij pakt of zijn stem zijn ding laat doen, wordt een date in één klap mega romantisch. Ons kun je dan vast wegdragen.

Kortom, het is nog niet eens zo’n gek idee om een man aan de haak te slaan die weet hoe hij met een instrument om moet gaan. Op naar de muzikale mannen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.