Kan je als hetero ook fantaseren over holebiseks?

Simpel antwoord? Ja. Het is niet zo ongewoon. Ook kijken naar holebiporno is niet uitzonderlijk als hetero.

photo of women facing each other

Photo by Brett Sayles on Pexels.com

Veel meisjes of vrouwen die fantaseren over seks met andere meisjes of vrouwen vragen zich af of ze misschien holebi zijn. Mannen en jongens die fantaseren over seks met een ander jongen of man stellen zich vaak dezelfde vraag. Fantasieën kunnen te maken hebben met je seksuele oriëntatie, maar dat hoeft niet.

Niet iedereen heeft seksuele fantasieën. Veel mensen wel, ook over holebiseks. Fantaseren is een veilige manier om seksuele gevoelens en interesses uit te proberen. Het is niet vreemd om over holebiseks te fantaseren. Ben je niet aseksueel? Dan zijn er waarschijnlijk een heleboel situaties, voorwerpen, combinaties die je kunnen opwinden. Als je als jongen fantaseert over seks met een jongen, of als meisje fantaseert over seks met een meisje betekent dat niet automatisch dat je holebi bent. Het kan eenvoudigweg betekenen dat je nieuwsgierig bent. Nieuwsgierig naar een bepaalde seksuele daad, gefascineerd door een taboe, geprikkeld door nog een heleboel andere dingen …

De oorsprong van je fantasie proberen achterhalen, kan stresserend zijn. Het kan veel energie en tijd kosten. Bovendien is het niet altijd mogelijk om tot sluitende antwoorden te komen. Is het voor jou nodig om te weten waarom je over iets fantaseert? Het is niet omdat je over iets fantaseert, dat je daar altijd iets moet mee doen. Veel mensen hebben de vreemdste fantasieën zonder de behoefte om die uit te voeren in het dagelijks leven. Weet dat je het recht hebt om te fantaseren over wie of wat je wil zonder je daarover schuldig te voelen.

Stel jezelf de vraag wat voor jou belangrijk is. Vind je het zelf belangrijk om te weten waarom je over iets fantaseert? Zetten je seksuele fantasieën je aan het twijfelen? Heb je het gevoel dat ze iets meer betekenen?Wil je weten waarom? Je kan jezelf enkele vragen stellen:

  • Op wie heb je meestal een crush?
    Fantaseer je over relaties met iemand van hetzelfde geslacht of dezelfde genderidentiteit?
  • Als je al een relatie had met iemand van het andere geslacht of een andere genderidentiteit, hoe voelde je je daarbij?
  • Als je al een relatie had met iemand van hetzelfde geslacht of genderidentiteit, hoe voelde je je daarbij?

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.