Dit is de reden waarom vrouwen altijd op bad boys vallen

face facial hair fine looking guy

Photo by Simon Robben on Pexels.com

Vaardigheden
Bad boys zijn vaak heel goed in praten met vrouwen en weten precies hoe ze je om hun vingers kunnen winden. Daarbij hebben ze vaak al aardig wat ervaring met vrouwen, waardoor ze goed weten wat wat ze doen en je vaak een spannende tijd met hen beleeft.

Uitstraling
Bad boys zijn vaak bad boys omdat ze zich dat kunnen veroorloven, onder andere vanwege hun looks. Vaak vallen ze in de categorie brede kaak, goed lichaam en goed gevormde wenkbrauwen. Bijzonder feitje: vrouwen associëren dit soort mannen vaker met korte termijn relaties dan de toekomstige vaders van hun kinderen.

Challenge
Sommige vrouwen geloven er heilig in de ze de bad boy kunnen veranderen en zijn slechte gewoontes kunnen afleren. Sterker nog, ze nemen de taak persoonlijk op zichzelf om een soort redder te zijn en degene te zijn voor die de bad boy eindelijk zijn oude levenstijl opgeeft. Verrassing: iemand willen veranderen is zinloos en je kunt je energie eigenlijk veel beter ergens anders insteken. Als iemand wil veranderen, doen ze dat heus wel.

Rebels
Voor sommige meiden die het gevoel hebben dat ze altijd volgens bepaalde regels geleefd hebben of iets strenger zijn opgevoed kan het bevrijdend voelen om de bad boy te daten. Zonder je je hier per se schuldig over te hoeven voelen als je je hier in herkent, kun je ook bedenken dat dit een fase is die veel meiden doorlopen tijdens hun zoektocht naar hun eigen prins op het witte paard en niet de jongen die door hun omgeving meteen wordt geaccepteerd.

Onvoorspelbaar
De meeste mensen leiden een leven wat min of meer voorspelbaar is en settelen zich op een gegeven moment in een bepaalde routine. Bad boys zijn hier meestal een soort antigif voor, aangezien ze zich vaak minder aan regels houden en een spannend leven hebben.

Angsten
Sommige meiden vinden het eng om zich helemaal aan iemand bloot te geven en een bad boy is een makkelijke manier om echte binding te vermijden. Ook al kunnen bad boys voor een tijdje leuk zijn, het is het vaak toch de moeite waard om je angsten onder ogen te komen en niet steeds voor situaties te kiezen waar je eigenlijk toch niet uithaalt wat je echt wilt.

Daddy issues
Misschien heb of had je een ingewikkelde relatie met je vader en probeer je onbewust door voor een bad boy te kiezen bepaalde frustraties uit het verleden weer recht te zetten. Hierdoor los je het daadwerkelijke probleem alleen niet uit.

Sensatie
Sommige meiden vinden het gevoel van avontuur, spanning en een beetje gevaar super opwindend en zullen van alles doen om er een kick van te krijgen. In dit geval in de vorm van de bad boy.

Bron

Hoe spot je een badboy

Aangezien iedere vrouw heeft een zwak voor een bad boy. Hoe goed we ook weten dat ze ons enkel gebruiken, we kunnen vaak niet aan hun stoere charmes weerstaan. Je blijft jezelf telkens voorhouden dat je er niet meer voor zal vallen, toch kan je het meestal niet laten. Ze brengen je hoofd dan ook zo snel op hol dat je vaak al betoverd bent voor je het maar al te goed beseft. Wapen je dus tegen hun onweerstaanbare charmes en leer die bad boy te spotten alvorens hij de kans krijgt jou te betoveren.
Lichaamstaal
De lichaamstaal van een bad boy spreekt vaak boekdelen. Dus hou goed in de gaten hoe hij zich gedraagt in gezelschap. Is hij de gehele ruimte aan het scannen naar sexy meiden. Dan weet je al dat er iets mis is. Deze stoere jongen pakt ook graag uit met zijn vaak strak getrainde lichaam en zal opscheppen over zijn geweldige (bed)avonturen. Loop dus de andere richting uit indien hij zijn oog op jou heeft laten vallen. Binnen een week is hij je toch vergeten.

Alles moet volgens zijn regels
Bad boys stellen graag de regels op en willen dan ook maar al te graag dat iedereen die volgt. Eens ze je gestrikt hebben zullen ze dan ook zelf de plaats en het uur van een date kiezen. Jij hoeft dan enkel volgzaam op te dagen en mooi te wezen. Probeer zijn beslissingen dus af en toe tegen te gaan en doe zelf eens een tegenvoorstel. Indien hij daar niet op in wil gaan kan je hem beter zelf laten staan.

Trouw zijn
Als jullie al enkele weken uitgaan, mag je wel eens polsen of hij tussendoor ook geen andere vrouwen ziet. Indien hij niets wil horen over exclusiviteit en enkel casual wil optrekken met jou kan je beter aan de alarmbel trekken. Hij wil de relatie hoogstwaarschijnlijk zo simpel mogelijk houden en indien mogelijk zelfs opteren voor het friends with benefits. Als jij daar niet voor te vinden bent zet je er best zo snel mogelijk een punt achter. Je zal hem hoogstwaarschijnlijk toch niet van mening kunnen doen veranderen.

Onbetrouwbaar
Als je hebt afgesproken om vrijdag samen iets te gaan doen tegen 7uur en hij zegt om kwart voor 7 zonder reden plots af of erger: hij komt gewoon niet opdagen, dan weet je dat er iets scheelt. Hij zal zich altijd proberen goed te praten en hierbij ook jou proberen te charmeren zodat je hem vergeeft. Trap echter niet in zijn excuses en zeg hem waar het op staat. Als hij jou wil moet hij moeite voor je doen, anders kan hij maar beter wegblijven. Je denkt vaak dat je hem kan veranderen maar niets is minder waar. Leer dus uit je fouten en bescherm jezelf tegen zijn gladde praatjes.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.