10 tekenen die bewijzen dat hij je stiekem superleuk vindt

Deze signalen bewijzen dat hij net zo head over heels is als jij

man holding baby s breath flower in front of woman standing near marble wall

Photo by vjapratama on Pexels.com

Dé vraag der vragen. In je kindertijd trok je misschien bloemblaadjes van madeliefjes met de bijhorende mantra ‘hij vindt mij leuk, hij vindt mij niet leuk’, maar ook ettelijke jaren later kan het soms koffiedik kijken zijn. Je hebt zijn gedragingen en berichten al urenlang gedissecteerd, zowel op je eentje als met vriendinnen, je moeder of de vriendelijke oma naast je op de trein. En toch raak je er niet uit. Vindt hij mij echt leuk? Wel, je hebt absolùùt geen reden om onzeker te zijn wanneer hij deze 10 dingen doet.

#1 ZIJN LICHAAMSTAAL SPREEKT BOEKDELEN
Hij kijkt je recht in de ogen wanneer hij tegen je praat, hij raakt je arm even aan of steekt je haar achter je oren. Alle excuses zijn goed om jou – zijn crush – stiekem even aan te raken.

#2 HIJ GEEFT ZICHZELF BLOOT
Je bent zijn vertrouwenspersoon wanneer hij met iets zit. Miserie op het werk? Ruzie met zijn beste vriend? Deelt hij zijn bekommernissen met jou of vraagt hij advies, dan vertrouwt hij je en voelt hij dat jullie een goede band hebben.

#3 HIJ WIL JE ZIEN
Hij vraagt je om iets te gaan drinken, naar de film te gaan, te joggen, noem maar op. Zolang het er maar voor zorgt dat hij tijd met je kan doorbrengen. Overduidelijk een teken dat hij dol is op jou.

#4 HIJ TOONT INTERESSE
Wanneer je aan het vertellen bent, luistert hij geïnteresseerd. Hij stelt je gerichte vragen en wil meer over jou te weten komen. En wanneer je hem iets vertelt, onthoudt hij het ook.

#5 HIJ IS ATTENT
Hij wenst je geluk wanneer je een sollicitatiegesprek hebt, iets dat je vorige week even terloops had laten vallen. Of hij legt je favoriete muziek op wanneer je bij hem bent, brengt je lievelingschocolade mee.

#6 HIJ MAAKT HET ROMANTISCH
Je weet al snel dat hij jou ziet zitten wanneer hij zelf voorstelt om iets romantisch te doen. Iets gaan eten in dat gezellige restaurantje, voor jou koken, kaarsjes laten branden wanneer je langskomt,… duidelijke signalen dat hij je niet als een vriend beschouwt.

#7 HIJ IS ALTIJD BESCHIKBAAR
Wanneer hij je leuk vindt, zal hij geen kans onbenut laten om met je af te spreken. Ook al heb heeft hij al plannen of komt het niet goed uit, wanneer je vraagt om samen iets te doen, zorgt hij ervoor dat hij kan.

#8 HIJ HOUDT REKENING MET JOU
Wanneer een man je leuk vindt, neemt hij de moeite om je leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dat kan iets klein zijn, zoals je zware tas dragen, of spontaan zijn trui geven wanneer je het koud hebt. Hij wil je gelukkig maken, omdat dat hem gelukkig maakt.

#9 HIJ CONTACTEERT JE ALS EERSTE
Krijg je regelmatig zomaar een berichtje van hem? Stuurt hij vaak als eerste? Dat is omdat hij aan je denkt en niet kan wachten om van je horen en met je te praten.

#10 ZIJN VRIENDEN KENNEN JE NAAM
Ook al overlaadt een man je met aandacht en geschenkjes, als hij je niet opneemt in zijn leven, bestaat de kans dat hij het niet zo serieus met je meent. Wanneer hij je echt leuk vindt, wil hij zijn vrienden en collega’s over je vertellen. Je komt snel te weten of hij denkt dat jullie relatie the real deal is, wanneer hij je voorstelt aan de belangrijke mensen uit zijn leven.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.