De vriendinnen van jouw vriendin weten alles over jullie seksleven

three women standing near man holding smartphones

Is het je al opgevallen dat de vriendinnen van jouw vriendin wel heel veel weten over jullie relatie? Het is algemeen geweten dat vrouwen onder elkaar veel praten over relaties en in het bijzonder over hun seksleven. Dus ja, ze weten echt alles over je bedprestaties.

De Canadese Steph Arthur, auteur van Life Between The Sheets, zocht het uit en kwam tot enkele verrassende conclusies. Volgens haar zijn vrouwen constant op zoek naar bevestiging en praten met de vriendinnen, moeders en zussen hoort daar bij. En dus doen ze ook jullie seksleven uit de doeken. Waarover ze het dan precies hebben? Over deze vijf onderwerpen:

  • Hoe mooi of lelijk je penis is.

Lengte, smaak, geur, … je vriendin heeft je kleine vriend beter bestudeerd dan je denkt. En de vriendinnen zijn nu ook op de hoogte!

  • Je seksstijl en uithoudingsvermogen

De kans dat ze een uitgebreid verslag over je bedprestaties heeft gegeven is groot. Het is belangrijk om te ontdekken of je seksueel bij elkaar past. En de vriendinnen vergelijken elkaars seksleven en ontdekken zo of er een goeie match is.

  • Hoe egoïstisch ben je in bed

Vrouwen willen ontdekken hoeveel ervaring je hebt en of je weet hoe je handen en mond moet gebruiken. Of zoals de Canadese het zegt; ‘If you’re not down, to get down…’ dan gaan ze dit zeker bespreken.

  • Hoe goed / slecht je bent

Zoals je waarschijnlijk al begrijpt weten de vriendinnen al of je er in slaagde haar te laten klaarkomen, hoe vaak dat lukte en hoe je dat deed. Heb je dingen gedaan wat ze nog nooit eerder had meegemaakt? Wees maar zeker dat de vriendinnen op de hoogte zijn van die spannende boswandeling.

  • Ben je goed voor haar zelfvertrouwen

Is ze in bed – en daarbuiten – volledig op haar gemak bij jou? Volgens de schrijfster onthouden vrouwen vooral hoeveel zelfvertrouwen ze tijdens de intieme momenten hadden. Natuurlijk moet dit besproken worden met de vriendinnen.

Moest je er nog aan twijfelen: de vriendinnen van je vriendin weten blijkbaar heel veel over je bedprestaties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.