Waarom mooie vrouwen vaak single zijn.


Anders dan we zouden denken, is het voor bloedknappe vrouwen niet per se makkelijker om iemand aan de haak te slaan. Hun uiterlijk trekt de aandacht, maar:

1/ Iedereen gaat ervan uit dat ze al bezet zijn
Wanneer we een mooie vrouw zien, denken we al snel dat ze vast al een vriend heeft. Mannen ook, en daarom stappen ze minder snel op haar af.

2/ De vijver is kleiner
Mensen zoeken een match qua uiterlijk: iemand die ongeveer in dezelfde league is. En van hele knappe mannen zijn er minder.

3/Een knap uiterlijk is intimiderend 
Veel mannen vinden het eng om een mooie vrouw aan te spreken. Want waarom zou die mooie vrouw überhaupt met hem willen praten?

4/Het type man dat op ze af durft te stappen is vaker een eikel
Daarmee samenhangend: het type man dat het lef kan opbrengen om op een mooie vrouw af te stappen is vaker een jager. Jagers zien seks als de buit en als die binnen is, is het spel gespeeld. Hierdoor hebben knappe vrouwen vaak negatieve ervaringen in de liefde die haar voorzichtiger maken. Ze vertrouwen mannen minder en houden vaker afstand. Het cirkeltje is rond.

5/Vooroordelen
Er zijn mensen die denken dat als je knap bent en vrijgezel, er dan wel iets mis met je zal zijn. Of dat je wel dom moet zijn.  Allemaal theorieën die nergens op slaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.