Dit zijn de 17 type vrouwen die iedere man herkent

15 verschillende types die allemaal pretenderen “speciaal” te zijn.

attractive beautiful beautiful girl beauty

Photo by Pixabay on Pexels.com

17. De virtuele vrouw

Heeft steeds over alles een mening. is grappig, sociaal, lid van vele online groepen, … Maar buiten komt ze niet echt vaak. Daar is ze eerder wat teruggetrokken.

16. De sportieve vrouw

Geen uitdaging is haar teveel. Perfect lichaam, gezonde voeding. Meedoen zal je, want dat buikje is er misschien net iets teveel aan. Is het nu zwemmen, een marathon of gaan fietsen, steeds zie je haar wel iets doen in haar vrije tijd.

15. De drama queen

Maakt van elke mug een olifant. Lijkt het eerste uur dat je met haar op date bent nog ‘best leuk,’ maar daar blijft het ook bij. Wie een drama queen date, kan zich het best voorbereiden om verhalen aan te horen over ‘hoe haar familie haar niet begrijpt,’ en ‘dat haar vorige tien vriendjes altijd zo gemeen tegen haar waren.’ Een drama queen is pas gelukkig als ze ongelukkig is.

14. Daddy’s girl
Is vaak verwend en heeft altijd een man in haar leven die ze iets belangrijker vindt dan jij, namelijk haar papa. Leuk om een tijdje mee op stap te gaan, ware het niet dat je altijd tevreden moet zijn met je ‘tweede plek.’ Bij dit soort meisjes helpt het om je ouder voor te doen dan je bent.

13. Het ‘ik-wil-zo-graag-trouwen’ meisje
Binnen een paar dates weet je al snel dat je te maken hebt met dit type meisje. Eerst staart ze je diep in de ogen en zegt ze dat jullie echt iets speciaals hebben samen. Vervolgens verklapt ze net iets te vroeg dat ze ‘van je houdt.’ Dit meisje wil constant bij je zijn, ook al hebben jullie elkaar pas net ontmoet. En gaandeweg wordt haar obsessie steeds enger. Als het echt goed klikt, dan komt de rest mettertijd wel, maar dit soort meisjes dat alles wil overhaasten, zijn vaak halve psychopaten.

12. Het gekke meisje
Een combinatie van het feestmeisje en het meer artistieke typje. Ze zijn vaak onweerstaanbaar goed in bed, maar een relatie met ze aanknopen is meestal een onbegonnen zaak. Denk aan veel ruzie, de nodige tranen en excentriek wangedrag. Maar voordat het allemaal bergafwaarts gaat, beleef je het begin van jullie relatie vaak als één van de meest magische tijden uit je leven. Totdat je op een dag wakker wordt en je realiseert: wow, deze meid is compleet gestoord!’

11. De beauty queen
Het type meisje waarvan president Trump smult. Haar haar zit altijd perfect, ze draagt de juiste make up en kleding. Haar lichaam heeft een haast nep-bruine tint van iets te overmatig zonnebanken, en ze brengt haar lipgloss net iets te dik aan. Goed voor jezelf zorgen is één ding, maar de beauty queen gaat wat ons betreft een stapje te ver. En soms neemt dat Barbie-achtige proporties aan. Tja, je moet er maar van houden.

10. De detective
Dat vervelende typje dat altijd gelijk heeft en bovendien erg argwanend is. Ze vraagt zich tot in overdreven mate af waarom je haar precies leuk vindt, of je haar niet simpelweg manipuleert om haar in bed te krijgen, en of je er andere vrouwen op nahoudt. Dit manifesteert zich in sms’jes in het holst van de nacht waarin ze je vraagt waar je bent. En, wanneer je dan niet snel genoeg antwoord geeft, ze je een week lang negeert. Dit soort meisjes kun je het best mijden.

09 Het besluiteloze meisje
Er is niets vervelender dan daten met een meisje dat niet goed weet wat ze wil. De ene dag vliegen de vonken ervan af door de passie die jullie delen voor elkaar. De andere dag ziet ze je niet staan en beantwoordt ze je appjes niet. Dat soort toestanden. Pff.

08 De golddigger / profiteur
Het type meisje dat je gebruikt om verschillende redenen. Enerzijds kunnen dat je materiële bezittingen zijn, zoals je dure huis, kekke sportauto of privéjet. Anderzijds kan het zijn dat ze je puur gebruikt voor je lichaam en de seks. De mannen hoor je meestal niet klagen, maar wat deze dame doet is eigenlijk heel slinks. Een langdurige relatie met haar aanknopen is dan ook geen aanrader. En als je ze dan wel trouwt, doe dit dan nooit in gemeenschap van goederen.

07 Het onzekere meisje
Sommige mannen gaan actief op zoek naar dit soort meisjes, ondanks dat ze het niet snel zullen toegeven. Het laat ze machtiger voelen over zichzelf. Het onzekere meisje heeft iets onschuldigs. Het onzekere meisje is soms bloedmooi, maar heeft dat zelf niet door. Die naïviteit kan in het begin erg aantrekkelijk zijn, maar gaandeweg verandert het onzekere meisje in veel gevallen in ofwel een drama queen of een detective.

06 Het feestbeest
Is aanvankelijk erg plezant in omgang. Is ondernemend en zegt vrijwel nooit ‘nee’ tegen een feestje. Duikt meestal na de eerste date al met je het bed in. Is geweldig zolang je haar niet veroordeeld om haar exorbitante feestgedrag. Bovendien kleeft er aan haar outgoing karakter vaak een schaduwzijde. Het feestbeest kampt namelijk vaak met psychologische problemen die ze probeert te verhullen door in het openbaar altijd extreem enthousiast en positief te zijn. Trap niet in deze façade!

05 De professional
De carrièretijger die het liefst mantelpakjes draagt. Het is gemakkelijk om met haar te daten, zolang je zelf ook professioneel blijft. Als je zwijmelend aan haar lippen hangt, is dat namelijk een grote afknapper voor de professional. Haar carrière heeft prioriteit en daarom is dit typje een beetje saai. Ze gaat nauwelijks uit en wil zo min mogelijk risico’s nemen. Ze zal zich enkel volledig in een relatie storten als ze weet dat het het gewenste resultaat oplevert.

04 De hipster
Is qua persoonlijkheid een koppeling van het onzekere meisje en het feestbeest, met een artistieke ondertoon. Meestal is dit een verschrikkelijke combinatie. Dit soort meisjes zijn altijd bezig om anders te zijn dan de rest. En ze willen dat de hele wereld dit weet! Als jij zelf geen hipster bent, is er geen kans dat ze ooit met je wil daten. En mocht je wel een hipster zijn, dan vervelen jullie je al na een paar weken. Dat overdreven hippe uiterlijk gaat namelijk vaak gepaard met een hele saaie persoonlijkheid.

03 De artieste
Misschien wel de leukste vrouw uit dit lijstje om een relatie mee aan te knopen. Ze zijn spontaan, geïnteresseerd en slim. Ook houden ze wel van een feestje. Het enige nadeel aan dit soort meisjes, is dat ze altijd een beetje pretentieus zijn. Ze houden er tevens nogal losse moralen op na, waardoor ze geneigd zijn om gemakkelijk het bed te delen met anderen. Maar misschien wel het grootste makke aan de artieste, is dat ze vaak in de schijnwerpers wil staan. Het vergt dus een man die niet snel jaloers is om iets met haar te beginnen.

02 Het jaloerse typje
Het jaloerse meisje heeft de neiging om met mannen aan te pappen die hen op den duur zullen kwetsen. Het zijn de mannen die vaak buiten de pot piesen en daardoor heeft ze alle reden om zo jaloers te zijn. Tenzij je het prettig vindt om constant ondervraagd, bespioneerd en gestalkt te worden, is het geen aanrader om met haar op date te gaan.

01 Degene die ontglipte
Zelfs al je een heuse playboy bent, is er altijd dat ene speciale meisje waarmee het nooit iets werd, maar waarop je nog steeds hopeloos verliefd bent. Je denkt constant aan haar, bekijkt stiekem dagelijks haar foto’s op social media en doet af en toe weer een tevergeefse poging om haar op date te vragen. Ondertussen wijst ze je snoeihard af en ziet ze je niet staan. Tja, het leven is hard.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.