Liefde in de Ardennen

Een goede vriend van mij (Hans) heeft een kleine onderneming die reizen organiseert naar het buitenland (kleinschalig) maar heeft ook een groot huis in de Ardennen ( L’ Abri) dat hij verhuurt om daar een week of meer in te wonen en tripjes te maken, maar ook vanuit dat huis mooie wandel tochten te maken. Ontbijt , lunch pakket en diner wordt in L’ Abri verzorgd. Grotere, meerdaagse tochten kunnen ook geregeld worden. Je verblijft dan in verschillende B&B’s met ontbijt service en lunch pakket, en het diner wordt in L” Abri bereid en gebracht naar de verschillende locaties. Ook de bagage wordt vervoerd. Wel arbeidsintensief maar er is veel belangstelling voor en de reacties zijn erg positief.

bright countryside dawn daylight

Photo by Pixabay on Pexels.com

Ik had al wat diverse buitenlandse reizen met Hans z’n organisatie en meestal met een hele gezellige groep (max 16 personen) meegemaakt. Hans was een typische man…..al een vijftig plusser die ooit zijn reguliere baan inwisselde voor dit wat avonturistisch werk. Had geen relatie, soms denk ik dat hij homo is, omdat veel vrouwen die een vakantie bij hem boeken best wel proberen hem te versieren, maar hij houdt iedereen op een afstand, gewoon een lieve man. Hij heeft een aparte levensstijl, zonder luxe, koopt vaak dingen voor de inrichting van L’Abri bij allerlei kringloopwinkels of brocante, maar is beslist niet gierig. In zijn huis ligt een lijst met prijzen van drankjes (koffie en thee altijd gratis) en een lijst met je naam, waar je de consumpties kan turven. Soms zie ik wel dat sommige gasten twee (ruim bemeten) glazen rode wijn nemen en slechts één streepje zetten. Ook als Hans er niet is kan je het geld voor de consumpties gewoon in een potje doen zonder enige controle.

Ook vraagt hij soms een groepje vrijwilligers om onderhoud te plegen en kleine verbouwingen uit te voeren (verven, terras onderhouden, huis oppoetsen, snoeien en andere eenvoudige werkzaamheden. Hij haalt de vrijwilligers ergen in Nederland op een station op en brengt deze in zijn simpel busje naar zijn huis in de Ardennen. Eten en drinken gratis, je krijgt een 1 persoonskamer en na ongeveer 5 uur werken ben je verder vrij om te zonnen of een wandeling te maken. Zelf heb ik dat ook een paar keer gedaan en ondanks dat ik over verschillende zaken heel anders denk klikt het gewoon tussen Hans en mij. Zo’n 1-3 keer per jaar ontmoeten we elkaar……soms door een boeking op een door hem georganiseerde wandelreis ergens in Europa, soms tijdens een midweek in zijn Ardennen huis, soms in de klusweek om met een groep mee te helpen. Tussendoor wat mailtjes of een simpel sms’je.

Vorig jaar augustus kreeg ik een telefoontje van Hans: en hij vroeg me of ik even tijd had want hij had nu toch een stevig probleem. En dat komt zelden voor want in wezen weet hij voor elk probleem wel een oplossing. Hans vertelde dat hij de volgende week weer verschillende mensen in zijn huis had, maar ook een groep die een wandelreis zou maken langs diverse locaties en dus ook verzorging nodig had. Toen kwam zijn vraag:

Het probleem was dat hij een arm gebroken had, in het gips zat en dus niet mocht rijden. Dus kon niet naar de Ardennen rijden, terwijl er boekingen waren en kon daarom niet het diner naar verschillende locaties brengen en geen boodschappen doen.

Hij had wel iemand geregeld om alles te verzorgen in L’Abri, inclusief koken voor de gasten daar en extra zou koken voor diners die rond gebracht moesten worden.

Ik moest wel even nadenken want het was bij elkaar toch wel een klus van bijna 12 dagen. Mijn vrouw die Hans ook kende en vaak meeging op Europese reizen vond dat ik Hans gewoon moest helpen. Hans was erg blij en zou zijn bus vast inladen met allerlei zaken en levensmiddelen die hij in de Ardennen niet kon kopen.

Op een vroege donderdagmorgen dus met trein en bus naar het huis van Hans in Nederland (mijn auto bleef thuis zodat mijn vrouw die kon gebruiken om haar zussen te bezoeken en vriendinnen die verspreid in ons land wonen. Bij Hans was het meeste al klaar alleen met enkele zware dingen moest ik helpen. Op naar de Ardennen, waar we even na de middag arriveerden. Uitladen, levensmiddelen etc naar de grote keuken, andere dingen in een schuur voor opslag, en toen de bus bijna leeg was, schrok Hans…..O ik zou de kookster ophalen die op een nabij gelegen station (nou ja 7 km) zou aankomen. Omdat Hans nog veel moest regelen bood ik aan alleen te gaan. Hoewel ik niet precies de weg wist zou de navigator me wel leiden.

Net voor het boemeltje binnen zou komen was ik bij het station. Er stapte maar 1 passagier uit met rugzak, dus dat moest de hulp zijn. Een vrouw van even dertig, sportief gekleed, wandelschoenen aan, bruin haar in een staartje en liep op het busje af.

“Ben jij Freddy van Hans? Dan kom jij me ophalen om me naar L’ Abri te brengen?” Ik knikte en gaf haar een hand en ze zei dat ze Mieke de kookster was. “Nou wij moeten dus veel samenwerken, maar het lijkt me best leuk en we maken gewoon het beste er van.”

In het huis wat gedronken en Hans gaf wat instructies. Morgen (vrijdag) zou Mieke de keuken op orde brengen, alles controleren en haar diner plan voor de komende dagen op schrijven, zodat Hans en ik op zaterdagmorgen boodschappen konden doen.

Vanaf zaterdagmiddag zouden de gasten komen en ’s avonds hier het diner gebruiken (15 personen). Op zondagmorgen na het ontbijt met lunchpakket zouden 9 personen op stap gaan en logeren in een kasteeltje op 17 km afstand. De andere 6 bleven in L’Abri om wat wandelingen in de omgeving te maken.

Ik werd gevraagd om op vrijdag het terras aan te vegen, tafels en stoelen schoon te maken en op te stellen en even te kijken of ook de grote tuin een beetje op orde was.

Omdat zaterdag en zondag drukke dagen zouden worden konden we vrijdagmiddag vrijaf hebben om wat te wandelen.

’s Avonds zaten Mieke en ik op het terras, terwijl Hans de administratie deed. We vertelde elkaar wat van onszelf en natuurlijk met een paar wijntjes. Langzaam aan begon Mieke wat te ontdooien en vertelde wat persoonlijke dingen. Na een wat traumatische ervaring bleef ze last houden van nachtmerries, was onder behandeling en ging langzaam vooruit. Alleen bij grote schrik kwam het weer en ze leed ook aan slapeloosheid. Ze had nog steeds ziekte verlof en met goedkeuring van diverse instanties mocht ze dit werk 12 dagen lang doen in het kader van resocialisatie.

Het was een warme heldere avond dus ik vertelde Mieke dat ik zo meteen nog even naar de bosjes aan het einde van het terrein ging omdat je daar een mooi uitzicht had over een groot weiland waar regelmatig reeën liepen. “O dan ga ik graag mee…..dan ga ik snel wat warms aantrekken want na het douchen word je anders zo gauw koud.”

We liepen naar het einde van het terrein, langzaam zakte de zon weg en het begon te schemeren. Ik wees naar de bosrand aan de overzijde van het weiland, waar enkele reeën tevoorschijn kwamen. Rustig grazend stapten ze voort. Mieke kneep in mijn hand en wees naar een andere richting… ook daar stapte twee reeën uit de dekking van het bos. We bleven dicht bij elkaar staan en toen Mieke wat rilde van de kou trok ik haar dichter tegen me aan. Ik rook haar frisse lekkere geur.

Langzaam werd het donkerder en het zicht werd snel minder. “Zullen we maar gaan? Maar pas op, het terrein is ongelijk en er kunnen wat nachtdieren rondsluipen.” Ze pakte mijn hand en samen liepen we terug. Vlak bij de ingeplante druiven (vorig jaar o.a. door mij gepland tijdens de werkweek), schoot een dier vlak voor ons weg. Mieke schrok hevig, slaakte een kreet en drukte zich stijf tegen me aan, ik voelde niet alleen haar hart bonzen maar ook haar zachte borsten. “Rustig maar…. het was een vos…want ik zag de witte bef.”

Mieke stond nog steeds te trillen snikte nog wat na. Ik sloeg mijn armen om haar heen en streek voorzichtig over haar rug en kuste haar haren. Ze hief haar hoofd op en onze lippen vonden elkaar. Stotterend vertelde ze me dat ze na zo’n hevige schrik niet kon slapen en weer nachtmerries kreeg zoals me dat verteld had. We liepen naar het huis, sloten af en gingen naar de doucheruimte voor tanden poetsen etc. “Als je me hoort gillen vannacht wil je dan even komen en me gerust stellen? ” vroeg Mieke, “want ik ben zo onrustig.”

Ik keek haar aan en sloeg mijn armen om haar heen. “Waarom slaap je niet op mijn kamer. De bedden kunnen eventueel uit elkaar … je bent echt veilig en ik zal je niets doen, je kan me echt vertrouwen.” Mieke keek me verbaasd aan en vroeg of ik dat echt meende. “Natuurlijk meen ik dat, als dat je kan helpen vind ik het prima. Dan ga ik me even verkleden in mijn kamer en dan kom ik naar je toe.”

Ik lag al in bed met een nachtlampje aan toen Mieke binnen kwam. Ze sloeg het dekbed open en deed het licht uit. Voorzichtig pakte ik haar hand en gaf er een kneepje in, wenste haar welterusten en gaf haar een lichte kus. Ik dommelde al wat weg toen ze mijn hand pakte en die voorzichtig op haar borst lag onder haar hemdje. Ik voelde haar zachte kleine borst en een dikke tepel. Na een poosje duwde ze mijn hand naar onder over haar gladde buik, en in haar slipje. Ik voelde een warm harig kutje dat niet nat was. Fluisterend zei Mieke,,,, ik vertrouw je, maar ik wil nog niet verder gaan…Mijn arm sloeg ik om haar heen, ze nestelde zich tegen me aan en met een hand op haar kutje en de andere hand op haar borst streelde ik haar zachtjes. Natuurlijk wilde ik graag verdergaan,… ik lag met een stijve pik, maar wist dat ik geduld, veel geduld moest hebben.

Beide zijn we in slaap gevallen en toen ik ’s nachts een keer moest plassen , sliep Mieke rustig door. Toen ik terug kwam en met een hand weer onder haar hemdje ging en de andere hand weer op haar kutje lag bewoog ze even en gaf me een kus terwijl ze rustig doorsliep.

We werden beide wakker van de wekker…. Keken elkaar wat verbaasd aan…toen gaf Mieke me een kus op mijn lippen. “Bedankt… ik heb droomloos geslapen en dat is lang geleden…ik voelde me zo veilig. En je hebt je keurig gedragen….en dat terwijl je toch ook je verlangens hebt.” Ze kuste me nogmaals en haar hand gleed in mijn slip… “Sorry je moet geduld met me hebben maar het komt wel goed.” Zachtjes kneep ze in mijn stijve pik en pakte mijn hand en schoof die in haar slipje. Tot mijn verrassing was ze een beetje glibberig en ze drukte haar kutje tegen mijn hand. Nog een korte kus en ze schoof het bed uit. “Kom…douchen en aan het werk” en weg was ze.

Het werd een drukke zaterdag, voor Hans en mij, en voor Mieke. Na het boodschappen doen en een snelle lunch moesten er gasten opgehaald worden op het stationnetje, geholpen worden met bagage en terwijl Hans de huisregels vertelde en voor de trekkers iets over de route verteld, hielp ik Mieke met het koken…. nou ja ….. eenvoudige dingen als spoelen en groente snijden…roeren etc. Wat meer weet ik niet van koken!

Gelukkig ging alles goed en hielpen enkele gasten met afwas en opruimen. Even een praatje maken met deze en gene en de trekkers gingen al gauw vroeg naar bed. Ik hielp Mieke met het klaarzetten van het ontbijt, want het zou morgen weer vroeg dag zijn….Ik moest voor 8 uur bij een bakker in het stadje verderop vers brood halen.. (dat kon op zondagmorgen) en Mieke moest zorgen voor; thee, koffie etc. Moe dronken we nog een wijntje daarna gingen we ook naar onze kamers.

Mieke fluisterde of ik na het douchen haar even kon masseren want ze was echt moe. Ze zou wel naar mijn kamer komen want we hadden onze kamers in een vleugel die niet door de gasten gebruikt werd. Er was plaats voor 30 personen dus waren alle kamers in de vleugel over.

Na een lekkere douche ging ik naar mijn kamer. Tot mijn verrassing lag Mieke al in mijn bed. Ik pakte de massage olie en trok haar nachthemdje uit om haar schouders en rug te masseren. “Mag ik straks weer hier slapen, want ik ben echt doodop en hoop dat ik toch kan slapen.” Ze draaide zich op haar rug en zag haar kleine borsten in volle glorie. Hoewel het zoiets van A of kleine B was (veel kijk heb ik daar niet op) vielen vooral de donkere tepelhoven op gesierd met dikke opstaande tepels. Ik kon het niet laten om ze even te aaien.

“Gut Mieke, wat heb je ontzettend mooie borsten!” Mieke keek me geheimzinnig aan… “Je mag ze wel even knuffelen hoor”. Langzaam bewoog ik mijn handen over haar borsten en voelde onder mijn handpalm hoe de tepels zich nog verder oprichtten

Zachtjes gaf ik Mieke een kus…en fluisterde… “Mag ik je borsten ook kussen?” Met een zacht “ja…graag.” ging ik met mijn lippen maar haar borsten…knuffelde zachtjes met mijn lippen de omtrek en al gauw had ik een stevige tepel tussen mijn lippen.

Mieke begon zachtjes te hijgen en ik ging voorzichtig met mijn handen masserend (of knuffelend?) over haar buik. Ook met mijn lippen ging in zachtjes naar beneden en kuste haar buik en verder over haar slipje. Ze duwde haar bekken omhoog en kreunde zacht: “je mag nu wel doorgaan hoor…” Kussend en knuffelend trok ik haar slipje uit waarbij ze zelf meewerkte door haar bekken op te tillen.

Een schattig poesje werd zichtbaar, lipjes die wat open stonden en glinsterden in het gedempte licht en helemaal omhult met kort krullend haar. Met een hand streek ik er over en ging met mijn mond weer naar boven….kuste haar borsten en ging verder naar boven en vonden haar lippen. Zachtjes voelde ik haar tong over mijn lippen gaan. Ik keek haar aan en met een hand op haar borst en met een duim streek ik over naar dikke tepel die zich nog verder oprichtte.

Onze tongen vonden elkaar en knuffelden lippen en de zachte binnenkant.

Zachtjes fluisterde ik… wil je echt dat ik je helemaal knuffel? “Graag, maar wel voorzichtig want ik ben niet zoveel gewend. Het is lang geleden dat ik met een man samen was en ik kom moeilijk klaar. Nog iets van schaamtegevoel van vroeger.” antwoordde Mieke.

Ik wist dat ik dus heel veel geduld moest hebben want door een nieuwe teleurstelling zoals “er op en over” zou Mieke beslist niet helpen. Hoewel mijn pik stevig tegen mijn boxershort drukte zou ik me moeten beheersen. Zachtjes kuste ik haar hals en daalde af naar haar borsten. Mijn hand streelde naar bovenbenen en vlinderde soms over haar wollig kutje. Hoewel ze dan haar bekken tegen mijn hand drukte kon ik me beheersen om direct haar lipjes te strelen laat staan met een vinger naar binnen gaan.

Haar tepels werden groot en stijf bij het kussen. Langzaam ging ik over haar buik naar beneden en mijn mond bereikte haar kutje.

Ik draaide wat, zodat ik tussen haar benen kon liggen en terwijl ik voorzichtig haar kutje kuste namen mijn handen het strelen van haar borsten en tepels over. Al gauw drukte Mieke mijn hoofd stevig tegen haar poesje en dat was voor mij het sein om met mijn lippen haar kutje te verkennen. Langzaam drukte ik met mijn tong de grote lippen weg en haar zacht roze binnen lipjes stonden uitnodigend al een beetje open. Met mijn rong ging ik even tussen haar lipjes en naar boven…. haar klitje was nauwelijks voelbaar, maar na wat stevige likjes voelde ik haar klitje duidelijker. Wat ook duidelijker werd waren de kreuntjes van Mieke en haar handen die mijn hoofd steviger tegen haar kutje duwde. Haar tepels stonden nu stijf en fier overeind. Ik waagde met een hand naar beneden te gaan en zacht haar lipjes te strelen, terwijl ik me nu helemaal richtte op haar klitje. Voorzichtig ging ik met een vinger een stukje naar binnen…. Even voelde ik haar verkrampen maar toen opende de lipjes wijd. Ze was warm maar ook nauw. Teder verkende ik met een vinger haar grotje en voelde haar nog natter worden. Ik bewoog mijn vinger en ging wat dieper. Juist toen ik dacht met 2 vingers naar binnen te gaan uitte Mieke een kreet en nam mijn hoofd in haar handen en trok me omhoog.

Wild kuste ze me….haar gezicht was betraand en even later fluisterde ze: “Dank je wel…. Het was heerlijk….. zo ben ik nog nooit klaargekomen. Rustig lagen we naast elkaar…. Een hand nog op haar natte wollige poesje, de ander op haar borst. “Zal ik jou nu een beetje knuffelen?” vroeg Mieke……ze wachtte het antwoord niet af en ging met haar hand naar beneden.

Ze voelde in mijn slip mijn stijve penis en trok mijn boxer uit. Ik zag haar ogen groot worden…. “Ik heb niet veel ervaring maar je hebt wel een grote!” Ik vertelde dat ik wel meer gehoord had dat ik stevig geschapen was…. wat langer dan gemiddeld maar vooral dik…..maar niet extreem…. Kennelijk had Mieke weinig ervaring. Voorzichtig streek ze met haar handen en verkende mijn penis en zak. Even later ging ze met haar mond naar beneden en likte voorzichtig aan mijn eikel. “Ik heb weinig ervaring…… ik heb dit nog nooit gedaan… maar als jij het fijn vindt wil ik het wel voor je doen.” Ik trok haar naar boven en fluisterde dat ze niets moest en alleen dat moest doen wat ze zelf prettig vond.

“Gewoon met je handen…..een beetje knuffelen is ook fijn.” Ook ik ging met een hand weer naar haar kutje en streek over haar lipjes en gauw had ik haar klitje weer gevonden. Mieke pakte mijn kloppende penis in haar hand en ritmisch brachten we elkaar tot een orgasme. Mieke snikte van emotie…. “wat fijn om zo samen klaar te komen…zullen we morgen echt vrijen?… als je me eerst lekker knuffelt en likt moet je voorzichtig met die dikke pik diep in me komen. Maar ik wil niet zwanger worden……heb jij iets bij je?”

Ik vertelde haar dat ik al lang gesteriliseerd was en door mijn buitenlandse reizen uit voorzorg vaccinaties gehad had en de laatste jaren niet vreemd gegaan was. “Dus je kan gewoon in mij klaarkomen? Ik ben wel in mijn vruchtbare dagen hoor en misschien doe ik daarom dingen die ik eigenlijk nooit gedaan heb!” Zachtjes fluisterde ik dat ze zich gewoon moest laten gaan… genieten van de momenten.

Mieke vertelde van de weinige keren dat ze seks gehad had… te snel… er niet achter stond en nooit klaargekomen was, alleen soms als ze zich zo eenzaam voelde en door strelen en vingeren een orgasme kreeg, maar dat niet haalde bij wat ze vanavond beleefd had! “Lief … je hebt nog veel in te halen…ik hoop dat je echt leert te genieten…want vrijen kan zo fijn zijn.” antwoorde ik. We kusten elkaar nog even en streken over; borsten, kutje en penis. Zo zijn we hand in hand in slaap gevallen.

De volgende morgen waren we weer bijna te laat door het knuffelen, van vrijen kwam niets. Het werd weer een drukke dag.

Bij een route waren 2 markeringen weggehaald dus moesten Hans en ik diverse verdwaalde wandelaars oppikken en weer op de route zetten. Een echtpaar was gewoon zoek en kostte een paar uur om deze op te sporen. Doordat we ook nog boodschappen moesten doen kwamen we pas net voor het diner in L‘ Abri. Gauw de bus inladen met de maaltijden voor de trekkers (we namen ook maar wat eten voor Hans en mij mee) en het was al laat toen we terug waren.

Alles stond alweer klaar voor de volgende dag en kort vertelden we onze avonturen.

Eindelijk douchen en gelukkig kon ik de vermoeidheid van me afspoelen. In boxershort naar mijn kamer om me verder aan te kleden om nog een gezellig wijntje te drinken. Maar…verrassing…. Mieke lag in mijn bed…..met 2 wijntjes op de tafel.

“Kom er maar gauw bij want je hebt een moeilijke dag beleeft.” Ze schoof het dekbed opzij en zag dat ze naakt op me lag te wachten.

Ze kuste me en begon me lekker te strelen en te masseren…Natuurlijk reageerde mijn pik en stond al gauw rechtovereind. Toen ik Mieke ook streelde stonden haar tepels al hard en gezwollen op haar borsten en haar kut je was glibberig en al open. Moeiteloos gleed mijn vinger naar binnen. Mieke draaide zich om en begon mijn penis voorzichtig te likken, ineens plooiden haar warme lippen zich om mijn eikel en duwde mijn pik een beetje naar binnen. Met een beetje manoeuvreren kon ik met mijn mond bij haar kutje en kon haar ook verwennen. Ze was echt vochtig en glibberig en duwde haar kutje wild tegen mijn mond. Toen ik voorzichtig met mijn vinger naar binnen ging was ze niet meer te houden. Ik moest mezelf wel inhouden anders had ik in haar mond gespoten. Wild ging ze te keer en met een paar kreuntjes kwam ze klaar. Een warm golfje stroomde over mijn lippen. Mieke draaide zich om en kuste me… Wat was dit zalig…,,Snikkend vertelde Mieke dat ze zo ongerust geweest was toen we lang wegbleven…ze was de hele dag al nat en verlangde zo…steeds dacht ze dat we misschien na de lunch samen even tijd hadden.…maar jullie kwamen maar niet…. maar nu wil ik je helemaal! Ze duwde me op mijn rug…ging nog even met haar mond over mijn buik en kust mijn dikke penis. Toen ging ze op me zitten en pakte mijn pik en duwde die tussen haar gladde lipjes. “Voorzichtig hoor….ik duw hem wel verder……ik wil je helemaal hebben!” Hoewel ze weinig ervaring had gleed toch mijn pik er soepel een stukje in. Mieke bewoog voorzichtig en ineens opende zich haar kutje en ik gleed diep in haar. We keken elkaar aan: “Je zit nu helemaal in me he?…Laat je maar gaan…..spuit me maar vol….en ik wil je ogen zien als je klaarkomt,” Ze richtte zich op zodat ik haar borsten zacht kon kneden en haar tepels tussen mijn vingers kon rollen. Haar bruine krulletjes op haar heuvel waren goed te zien en toen ze zich wat naar achter boog kon ik de bovenkant van haar roze kutje zien. Ze voerde het tempo op en ik kon zien aan haar stralende ogen dat ze dichtbij een orgasme was. Ineens liet ze zich op me vallen en fluisterde “Kom nu.. kom maar …spuit in me?”… snikkend en kreunend noemde ze mijn naam en kneep met haar kutje. Ik voelde een warme gloed rond mijn penis. Dat was genoeg voor mij… ook ik kreunde en spoot diep in haar.

Minuten lang bleven we zo liggen….. tot we uit elkaar gleden. Zachtjes kusten we elkaar en Mieke pakte nog even mijn half slappe penis beet en gaf er een kus op, terwijl ze nog een paar dikke druppels er af likte. “Oh, je was nog niet helemaal leeg?

Ik heb dat nog nooit geproefd, vond dat eigenlijk goor…..maar nu..” Weer kuste ze me en proefde ook mezelf. Ik ging met mijn handen en tong over haar borsten en tepels, buik en verder naar beneden. Tussen haar zachte kut lipjes sijpelde nog wat vocht van haar en mij. Ik kuste haar lippen en de natte warrige haartjes.

Ging toen naar boven en kuste haar mond. “Zo smaken we dus samen…” zei ik.

Even later vielen we in slaap.

Zo brachten we een paar dagen door. Als het even kon een korte wandeling… waar we elkaar konden knuffelen, want we moesten oppassen dat de gasten ons niet betrapten. Dus even stiekem met een hand haar bloesje in…om de grote tepels te strelen….of haar slipje in om haar kutje even te voelen. Ik ben nu bijna constant nat vertelde Mieke, vooral als ik je dikke pik zie groeien in je broek en zo nu en dan pakte ze hem vast. We moesten wel afkoelen steeds om niet mijn duidelijke erectie te laten zien en de tepels van Mieke weer wat geslonken waren. ’s Avonds konden we naar hartenlust vrijen en Mieke kwam steeds gemakkelijker klaar en verloor haar verlegenheid. Steeds was ze verwonderd dat ze droomloos in slaap viel en geen last had van nachtmerries.

Na enkele dagen kwam er een probleem. Een wandelaar verstapte zich en liep een lelijke knieblessure op. Ergens moest ik hem met de met de bus opvissen en naar een dokter brengen…..het werd ziekenhuis met foto’s etc en een fixatie verband. Dus niet meer lopen en moest geholpen worden om de trap op te gaan niet buigen enz.

Mieke ging uiteraard wat voor hem zorgen en onze momentjes samen werden minder. Gelukkig konden we het ’s avonds wel inhalen.

Het viel me al gauw op dat Mieke en Raymond (de geblesseerde) het goed met elkaar konden vinden. Ze gingen overdag wat voorzichtig wandelen en liepen hand in hand. Op een avond vroeg Mieke of ik het niet vervelend vond dat ze zoveel aandacht aan Raymond schonk. Ze vond hem heel aardig. Ik vertelde Mieke dat ik het best begreep. Hij was meer van haar leeftijd en onze relatie had geen toekomst. Toch bleef ze bij mij slapen en we vrijden ook regelmatig. Op een van de laatste dagen vertelde Mieke na een fijne vrijpartij dat ze lang gepraat had met Raymond. Hij was psycholoog en had veel begrip voor haar. Ze zouden na deze dagen contact houden en hij was single. Haar ogen straalden toen ze me dit vertelde en ik begreep dat ze best wat voor Raymond voelde.

Zo brak de laatste avond voor de gasten aan. Na een wilde vrijpartij vertelde Mieke dat ze nu zou proberen alleen te slapen, want over 2 dagen zou ze alleen in haar eigen bed liggen.

De laatste dag was heel druk. Alle gasten moesten weer naar het station, er moest opgeruimd worden en Raymond zou de andere dag met het busje meerijden en we zouden hem thuis brengen. Ook Mieke bleef nog een dag en wilde ook graag met het busje mee. Het alleen slapen was goed gegaan en ze zou dat weer zelf doen. Ze kwam me voor het slapen gaan wel een lekkere knuffel geven en bedankte me voor alles en vertelde ook dat ze met Raymond even naar zijn huis zou gaan om hem te helpen zodat hij zich de eerste dagen kon redden.

Haar wangen kleurden rood… “ja, ik vind hem heel aardig en het klikt tussen ons. Ik hoop hem vaker te zien.” Ineens kwamen de tranen…. “Wat wij hadden was ook geweldig… je hebt me erg gelukkig gemaakt… daardoor durfde ik me ook open te stellen voor Raymond. Nee we hebben geen seks gehad hoor… wel een beetje geknuffeld…vind je dit erg?”.

Ik pakte haar hoofd beet en kuste haar….. en vertelde dat ik genoten had met haar, maar haar alle geluk gunde…en blij was dat ze misschien een lieve vriend gevonden had. Zoals de eerste keer pakte Mieke mijn hand en stopte die onder haar hemdje…

Zachtjes streelde ik haar borsten en haar tepels. Nog even pakte ze mijn andere hand en stopte die in haar slipje…haar zo vertrouwde wollig poesje was nat en even ging ik met een vinger langs haar lipjes. Even drukte Mieke zich tegen me aan en voelde aan mijn stijve penis. Een laatste kus en toen ging ze ook nog even Raymond welterusten wensen.

De andere dag inladen en naar Nederland. Het huis van Raymond lag niet ver van de route en we brachten hem thuis. Ook Mieke stapte uit….Een dikke kus voor Hans en mij … zacht fluisterde ze dat ze misschien wel bij Raymond bleef slapen. We reden weg naar het huis van Hans en later ging ik met de trein naar huis. Zo eindigde mijn korte liefde in de Ardennen.

Later kreeg ik nog een uitgebreide lieve mail van Mieke. Ze kwam nog regelmatig bij Raymond en het ging super met haar. Ze werkte weer en zocht nu een baantje in de buurt waar Raymond woonde. Ze zouden dan samen gaan wonen. Ze was nog steeds gelukkig als ze aan die fijne dagen dacht die we samen gehad hadden, maar zo was het ook goed. Ze was vol vertrouwen in de toekomst en Raymond was ook heel lief voor haar! Ik schreef een korte mail terug: Veel liefs … het ga je goed! Ik hoop echt dat je gelukkig wordt. Het was fijn en ben echt blij dat ik je toen een beetje kon helpen, maar je hebt ook veel terug gegeven.

Laatste kus, je Freddy

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.