Friends with benefits: de regels

Friends with benefits: het is een ingewikkelde situatie. Jullie zijn geen koppel, maar ook niet alleen vrienden. Voor je eraan begint, lees je beter even deze regeltjes.

woman standing near man while carrying smartphone

Photo by mentatdgt on Pexels.com

Er is geen handboek als het op friends with benefits aankomt. Zit je in een dergelijke situatie of twijfel je nog of het een goed idee is? Wij zochten voor jullie de basics.

Regel 1: gedraag je niet jaloers
Dé gedachte achter friends with benefits? Jullie zijn geen koppel en het is niet Facebook official. Bombardeer hem dus niet met sms’jes. Doe je het toch? Dan hoor je hem binnen de korste keren niet meer.

Regel 2: blijf niet te lang plakken
Oké, je hoeft niet binnen de minuut je spullen te pakken, maar blijf zeker geen uren meer bij je lover. Het laatste wat hij wil, is je vragen om te vertrekken. Zo zorg je enkel maar voor ongemakkelijke situaties en dat wil je net vermijden.

Regel 3: doe niet te close
Keep it simple. Praat over leuke en luchtige dingen. Hij is niet de persoon om je hart bij te gaan uitstorten. Ook vrienden en familieleden hoeft hij niet te ontmoeten.

Regel 4: kies uiterlijk boven innerlijk
Kies iemand tot wie je je fysiek aangetrokken voelt. Als je echt een connectie met iemand hebt, zal je sneller verliefd worden. Minder praten, meer rollebollen.

Regel 5: verdeel jullie tijd samen
Het grootste deel van de tijd zouden jullie in de slaapkamer moeten doorbrengen. Doen jullie meer dingen buiten de deur? Vaak heb je dan gewoon te maken met bindingsangst.

Regel 6: gebruik altijd condooms
Een must. Meer hebben we hier niet over te zeggen.

Regel 7: maak afspraken
Spreken jullie nog met andere mensen af? Wil je het weten als hij met andere dames de koffer induikt? Voor je eigen ‘veiligheid’ maak je beter goede afspraken. Je wil niet achterblijven met een of andere nare ziekte down under.

Regel 8: zorg dat het leuk blijft
Is het meer werk dan plezier of krijg je er stress van? Kappen met die handel. De bedoeling van friends with benefits is net om fun te hebben zonder drama of ruzie.

Regel 9: hou je opties open
Jullie zijn niet aan het daten, dus keep your eyes open. Wie weet kom je opeens je prins op het witte paard tegen en dat wil je natuurlijk niet missen.

Regel 10: wees voorzichtig
Het grote nadeel van friends with benefits? Iemand zal altijd gekwest worden. Keep your head up, keep your heart strong.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.