De 12 meest sexy lichaamsdelen van de vrouw en de 5 meest sexy van de man

38647229_10156700420109047_1102049416577024000_n.jpg

Waar zien de mannen naar?

Als we nagaan wat mannen het sexyst vinden aan de vrouw, denken we meteen aan de borsten of de billen. Toch blijkt dit niet waar te zijn. Een opsomming van de 12 meest sexy lichaamsdelen van de vrouw.

12. Oren/Oorlellen: Een verleidelijke spot om aan te raken tijdens het kussen.
11. Enkels/voet: Vele mensen vinden voeten maar een vies lichaamsdeel. Maar toch vinden de mannen het fascinerend.
10. Knieholte: Een knie en de knieholte lijken niet meteen een sexy lichaamsdeel. Maar daar gaat het ook helemaal niet om. Het is de gevoeligheid van de knieholte die het allemaal sexy maakt.
9. Vagina: Sommige mannen houden van borsten, anderen dan weer van de poep. Maar elke man heeft graag een vagina.
8. Rug: Als je het hoofd van de man op hol wil brengen, dan strek je je rug maar eens. Wedden dat hij met zijn gedachten meteen ergens anders zit.
7. Buik: Het maakt niet uit of er enkele spieren zijn. Het gaat mannen gewoon om de zachte huid op de buik. En natuurlijk ook een seksistische verklaring: De buik ligt tussen de borsten en de vagina.
6. Sleutelbeen: Ook het sleutelbeen is een aangename plaats om eens een halte te houden voor een kus.
5. Heupen: Onze heupen laten we te voorschijn komen tijdens de warme dagen. Mannen zijn ons dankbaar als we ze laten zien in onze bikini’s, rokjes en shortjes.
4. Borsten: Niet echt verwonderlijk. Mannen houden van borsten.
3. Kont: Net als de borsten heeft ook de poep een grote aantrekkingskracht tot de mannen.
2. Mond: Wil je een man van de kaart brengen dan lik je maar eens over je lippen of bijt er zelfs in. Met de mond kan je op allerlei manieren communiceren.
1. Ogen: Met een blik doe je de wereld stilstaan. Ze zeggen niet zomaar: ‘liefde op het eerste gezicht’.

Bron

Maar wat zeggen de vrouwen?

We kunnen niet met ze, maar zeker niet zonder ze. En dat we houden van het lichaam van een man is ook zeker waar. Maar wat vinden we nou eigenlijk de mooiste mannelijke lichaamsdelen? Hier komen ze!

Schouders

Een breed bovenlichaam met een goede schouderpartij! Yes!
We hebben die schouders namelijk nodig om op uit te huilen en een goede schouderpartij vertelt ons dat hij jou met gemak kan optillen. Welke vrouw wil dat nou niet?

Kaaklijn

Een goede, strakke kaaklijn geeft mannelijkheid aan en dat is wat we willen. We willen namelijk geen babyface.

Benen

Wij vrouwen houden niet van stokjes, maar van lekkere, gespierde benen. Daaruit blijkt namelijk dat hij sportief is en hier aandacht aan besteedt. Echt waar dames, let eens wat meer op de benen!

De V

De twee inhammen die net boven zijn broekrand uitsteken, juist die ja. Dat noemen we de V. En wat verraden deze inhammen? Een sixpack? Nou in ieder geval geen bierbuik. De V heeft een man alleen als hij een lekker strak buikje heeft.

Billen

Lost, but not least; zijn billen! We durven toch echt wel te zeggen dat veel vrouwen houden van een mooie bips. Je kan ze lekker vastpakken als je jouw hand in zijn achterzak doet en als hij voor je loopt, dan wordt je toch afgeleid. Een platte kont…nee daar hebben wij niet zoveel mee.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.