Dromen, plannen … daden

apply blue brush carpentry
Photo by Pixabay on Pexels.com

De start van elke relatie is iets moeilijk. De chemie moet er zijn, maar verder moeten de toekomstverwachtingen ook matchen. Het begint me samen dromen van wat zou kunnen zijn. Als beiden van een gelijke toekomst dromen, dan kan de relatie uitgroeien tot iets serieus. Indien deze dromen en verlangens teveel verschillen stopt het voor er ooit iets was.

Gisteren was ik bij mijn beste maat op bezoek. Ik kon zelf zien hoe hij en zijn partner hun gemeenschappelijke dromen aan het realiseren zijn. Een gezellige woning om samen van te genieten, een plaats voor de kindjes waar ze zich thuis kunnen voelen, een plan voor zijn huis, … Het is leuk te zien hoe dromen plannen worden en plannen uiteindelijk omgezet worden in daden.

Dat is wat iedereen toch hoopt te vinden, een partner die helpt om dromen om te zetten in effectieve daden, waardoor een gezamenlijk verlangen gecreëerd wordt om verder te dromen van meer … veel meer.  En als je met twee wil, kun je heel veel dromen realiseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.