I choose to have magic and love … goodbye fear

Nu ik zelf van de liefde geniet, valt het me op hoeveel mensen de hoop hebben opgegeven om ooit nog iemand te vinden waarvoor ze hun angst, om gekwetst te worden, opzij kunnen zetten. Ook ik was er zo eentje en had ondertussen de hoop wat laten varen… Ik had me voorgenomen een zomer zonder lief!!! Een zomer vol feestjes, veel maatjes en de liefde hoorde niet in het plaatje.

Trouwens ik had bindingsangst, bindingsangst in het kwadraat 😱😱😱 Ik flipte als een kip als iemand te dicht op mijn vel kwam… en plots… kwam ik de foute vent tegen. Hij was niet wat ik wilde, niet qua gestalte en al zeker niet in gedrag!

Tijdens latere gesprekken werd duidelijk dat ook hij de hoop had opgegeven en het hem geen barst meer kon schelen en zo kuste hij er maar duchtig op los. Tja vandaar dat ik hem maar een player vond…

En toch geraakten we aan de praat aan de hand van een topic op maandag. Singles4fun ligt wel degelijk aan de basis van dit koppel4fun! Onze chats werden steeds dieper en toen we efkes belden bleken we plots bijna 2u later te zijn 🙈. Het klikte wel degelijk en toen we voor het eerst terug voor elkaar stonden, waren er geen woorden nodig en vloeide alles spontaan in elkaar. Oooo jaaaaa, de eerste dagen had ik mijn freakmomentjes maar, alles wat hij voor me deed en de manier waarop hij naar me keek… alles stelde me op mijn gemak als ik efkes begon te freaken.

Ik was net na een eerdere poging om me voorzichtig open te stellen toch keihard tegen de muur geknald. Na de knal ben ik enkele uren zwaar onderuit gegaan, uren heb ik dierlijk liggen huilen en daarna geen enkele traan meer gelaten. Ik ben kil overeind geklauterd was verbitterd en ik voelde dat mijn hart een steen aan het worden was. Voor mezelf was dat wel een freaky vaststelling omdat ik zoveel liefde in me heb en zo kil werd, maar het was ergens mijn redding. Hierdoor heb ik geleerd dat je zelfs tegen de vlakte kan gaan, als je voorzichtig bent dus waarom niet gewoon springen als het goed voelt?

Ik kon me nu verschuilen achter deze nieuwe negatieve ervaring en de angst opnieuw gekwetst te worden maar ik heb gekozen om mijn vleugels te spreiden en me te laten vallen van een ongekende hoogte en ik geniet van mijn vlucht! Mijn hart bonst, ik straal, ik geniet, ik lach, ik omarm, ik heb lief, ik deel mijn vreugde en grijp met beide handen de tijd samen… En hij… hij kust mijn angsten weg, geen geheimen of intriges gewoon een ongecompliceerde relatie zonder drama maar met open communicatie. Soms moet ik wennen aan de overdaad aan liefde en zorg en denk ik dat ik droom maar ik focus me op het nu en geniet.

En ja het kan fout lopen, dat kan altijd, we kunnen niet in de toekomst kijken maar nu dansen we letterlijk en figuurlijk samen door deze zomer. Hopend dat er nog veel zomers samen mogen volgen…

Maak je los van je angsten en durf te vallen en ook al knal je tegen de vlakte zorg dan dat je toch hebt genoten van je vlucht… laat je hart niet verstenen 😘

Remember …”In the end, we only regret the chances we didn’t take!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.