Hoe kies je de juiste vibrator?

De vibrator is populair. Bij jong en oud. En dat is niet zo vreemd. Een goede vibrator zorgt voor hemelse ervaringen. Alleen en samen. Niets is zo effectief en opwindend als de krachtige en regelmatige trillingen van een goede vibrator. En de nieuwste vibrators zijn niet alleen effectief, ze zijn ook erg mooi om te zien. En wat fijn is: veel zijn echt fluisterstil. Maar er is heel veel keus. Een zeker niet allemaal goed. Hoe voorkomt u een teleurstelling? Hoe zorg je dat je de juiste koopt? Wij helpen u graag.

37342185_1921131347932908_3375017075364855808_n

Kies de juiste vibrator. Voorkom dat u een giftige, lawaaierige of ineffectieve vibrator bestelt

Er zijn heel veel vibrators verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei soorten en modellen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden. Helaas zitten er veel vibrators tussen die gemaakt zijn van giftige weekmakers, een hoop herrie maken, niet effectief zijn, slechte vibraties hebben en snel kapot gaan. En eenmaal gekocht en geprobeerd, is de vibrator helaas niet te ruilen. Maar van een kwalitatief goede vibrator die bij u past, heeft u jarenlang plezier. Des te belangrijker dus om de juiste te kiezen. En niet te gaan voor de goedkope (of dure) rotzooi. Maar hoe zie je door het bomen het bos? Hoe kies je een goede vibrator? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Stap 1: Waarvoor wilt u de vibrator gebruiken?

Allereerst is het belangrijk dat u bedenkt waarvoor u de vibrator wilt gebruiken.Wat vindt u fijn? Dat is voor iedereen anders. Wilt u de vibrator bijvoorbeeld gebruiken bij het bedrijven van de liefde? Of liever alleen? Of allebei? Vindt u penetratie (vaginale stimulatie) bij zelfbevrediging horen? Of vindt u het prettiger als alleen de clitoris wordt gestimuleerd?

Wilt u een vibrator voor stimulatie van de clitoris?

Vrijwel alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze ‘externe’ stimulatie. Echter, de één beter dan de andere.
Er zijn vibrators die daarvoor speciaal ontworpen zijn. Ze worden ook wel stimulators of clitoris vibrator genoemd en ze zijn gegarandeerd effectiever. Als u de beste vibrator wilt voor externe stimulatie dan adviseren wij u te kiezen voor zo’n kleine, ergonomisch speciaal daarvoor ontwikkelde vibrator. Met verschillende vibratie- en trilstanden zodat u deze op uw persoonlijke voorkeur kunt afstemmen.

De nieuwste hit: Luchtdruk vibrators

De hit van de afgelopen jaren twee jaar zijn de luchtdruk vibrators. Kleine vibrators die de clitoris niet stimuleren met vibraties maar met pulserende luchtdrukgolven. Deze innovatieve stimulatie zorgt voor veel dames voor bijzondere sensaties.
De eerste, mooiste en nog steeds beste luchtdrukvibrator is de Womanizer. Helaas is deze vrij prijzig. Maar er zijn ook goede goedkopere luchtdrukvibrators.
In onze luchtdruk vibrator test kunt u lezen wat wij de slechtste en de beste luchtdrukvibrators vinden en waarom.

Wilt u een vibrator die vaginaal stimuleert?

Terwijl de ene vrouw niets geeft om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, zijn er ook dames die vinden dat vaginale stimulatie er absoluut bij hoort. Behoort u tot de laatste groep, en zoekt u een vibrator die u kunt inbrengen, dan kunt u het beste kiezen voor een wat groter exemplaar. Goede keuzes kunnen dan zijn: de Elise 2, de Tiger en de Leslie. Maar ook de Minna Ola is een aanrader.
Voor de duidelijkheid: Deze staaf vibrators zijn te gebruiken voor vaginale stimulatie (Inbrengen) én voor uitwendige stimulatie (met de top van de vibrator kunt u de clitoris stimuleren).

Liever een wat kleiner maatje? De all-rounders.

Liever wat minder groot? Omdat u zelf wat minder groot bent, of omdat u gewoon liever een wat kleiner exemplaar wilt. Dan zijn er de middelgrote vibrators. Deze populaire vibrators zijn door het formaat ook fijn samen te gebruiken is. Dit is ook een goede keuze voor dames die niet goed weten waar hun voorkeur naar uitgaat. Met deze fijne “all rounders” kunt u namelijk alle kanten uit.

Zit er een bocht aan het uiteinde? Daarmee kunt u perfect uw g-spot mee prikkelen en stimuleren.

Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie?

Vindt, of lijkt, u het fijn om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Dat kan ook. De vibrators die hiervoor gemaakt zijn, worden ook wel Rabbit of ‘Tarzan’ vibrators genoemd. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris. Meer over rabbit / tarzan vibrators en wat de beste zijn uit onze test kunt u in dit artikel lezen.

Wilt u een vibrator om samen te gebruiken?

Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het vrijen en bedrijven van de liefde. De kleinere vibrators (stimulators) zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Niet bedreigend om te zien en door het formaat heel gemakkelijk te integreren in het liefdesspel. Zo kunt u ze gebruiken als massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te prikkelen.
En een kleine vibrator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris. Doen: houd de vibrator tegen de clitoris tijdens penetratie. Ook geweldig voor een gelijktijdig orgasme. Aanraders zijn de vibrators die ontworpen zijn voor clitorale stimulatie zoals de Siri 2 en de Je Joue Mimi. Maar ook de stimulator met handvat, de Cici, is een fijne vibrator om penetratie en clitoris stimulatie te combineren.

Trillingen en vibraties bepalen

Allereerst: Goede trillingen en vibraties zijn het allerbelangrijkste aspect van een vibrator. Goede vibraties maken echt het verschil. Zonder effectieve trillingen zult u weinig plezier hebben van de vibrator. Er zijn heel veel vibrators op de markt die geen effectieve vibraties hebben. Die slechts oppervlakkig trillen (dat is wat anders dan een zacht trillen) waar je niet veel van voelt. En die zelfs pijn kunnen gaan doen. Goede vibrators hebben een soort “rumble” vibraties’. Dit zijn robuuste trillingen die je intens voelt. En dat hoeven niet meteen hele krachtige trillingen te zijn. Rumble trillingen kunnen ook teder en sensueel zijn.
Natuurlijk verschilt de voorkeur per vrouw maar uit onze ervaring weten we dat veruit de meeste dames van robuustere trillingen houden. En als je dit soort trillingen eenmaal gevoeld en ervaren hebt, wil je niet meer terug naar een vibrator met “oppervlakkige” trillingen. Hier zit vaak het verschil in kwaliteit tussen vibrators.

Daarnaast is er uw voorkeur. Mogen de trillingen best sterk zijn, of moet het juist heel zacht en liefelijk? De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om uit verschillende vibratie sterkten te kiezen. Daarmee kunt u de sterkte van de trillingen afstemmen op wat u plezierig vindt.
Ook bieden zij de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende varianten van vibratiemodes / programma’s: trillingen in golven of sterk pulserend.
Ook fijn om te weten: bij ons in de winkel vindt u uitsluitend vibrators met goede vibraties. Wij testen alle vibrators en slechte vibrators worden door ons niet verkocht.

Na 50 neemt voorkeur voor kracht toe

Hoewel de vibratiesterkte bij de betere vibrators dus instelbaar is, is er wel degelijk een verschil in vibratiekracht en intensiteit bij met name de ‘uitwendige’ vibrators / stimulators. Bent u op zoek naar zo’n ‘uitwendige’ vibrator voor stimulatie van de clitoris, dan is het belangrijk om hier naar te kijken. Bij alle stimulators staat aangegeven wat u qua kracht en intensiteit kunt verwachten.
Met het ouder worden, neemt vaak de voorkeur voor meer kracht toe. Bent u boven de 50, en koopt u voor het eerst een vibrator? Ga dan voor een vibrator met krachtige vibraties. Met robuuste trillingen uiteraard.

Superkrachtig? Dan zijn er de wand massagers

Als uw voorkeur uitgaat naar intense, continue en hele krachtige vibraties dan is een wand vibrator, ook wel wand massager genoemd, een goede keuze. Deze vibrators hebben een drie dubbele functie.

De intensieve, krachtige vibraties dringen diep door in de spieren en verlichten hierdoor spanning en verzachten spierpijn. Naast deze massage functie zijn de wand massagers ook perfect te gebruiken voor sensuele massages en natuurlijk als vibrator. Vooral dames (en heren) die van sterke vibraties houden zullen dubbel van de wand massagers genieten. Wand massagers zijn bedoeld voor ontspanning en stimulatie van het gehele lichaam, maar ze zijn niet geschikt voor inwendig gebruik (behalve de wand massagers met opzetstukken zoals de Palmpower).
Wand Massagers worden, door de enorme kracht en de grote rond kop, ook aangeraden aan dames die moeilijk een orgasme kunnen bereiken. Realiseer u wel: wand massagers maken allemaal wat meer geluid dan een gemiddelde vibrator. Ook interessant om te lezen: de beste wand massager uit onze test.

Heeft u moeite met klaarkomen?

Een vrouw kan tien keer zo snel een orgasme bereiken met een vibrator. En een dame die een vibrator gebruikt kan gemakkelijker een orgasme bereiken tijdens penetratie. Een fijne vibrator is dus een goede keuze als het niet gemakkelijk is een orgasme te krijgen.

Wie moeite heeft met klaarkomen kan het beste kiezen voor een goede uitwendige vibrator (stimulator) met krachtige en regelbare vibraties en trilstanden zodat de clitoris én het gebied er omheen optimaal gestimuleerd worden. Ze zijn ergonomisch slim ontworpen en u kunt er eenvoudig mee experimenteren. Tips: Joue Mimide Swan en ook de Womanizer kan dan de juiste vibrator zijn.

Maar ook een Wand Massager / Wand vibrator is, met haar effectieve, stevige en krachtige vibraties, een hele goede keuze. De ‘kop’ is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd. Wij hebben de beste wand massagers voor u op een rijtje gezet.

Gebruik daarbij een goed glijmiddel voor een intensere ervaring. Ook een stimulerend serum of gel zorgt voor extra intensiteit.

Gaat u voor het eerst een vibrator kopen?

Als u nog nooit eerder een vibrator heeft gebruikt en twijfelt over uw keuze, dan adviseren wij u te beginnen met een goede stimulator (bijvoorbeeld Je Joue MImi). Een kleine effectieve vibrator voor uitwendig gebruik met een verschillende vibratie- en trilstanden waarbij u zeker een ritme en snelheid vindt die bij u past.
Of u kunt kiezen voor een niet al te grote (staaf) vibrator die de clitoris effectief kan stimuleren en waarbij u tegelijktertijd kunt kijken of u vaginale stimulatie of g-spot stimulatie prettig vindt. Zo kunnen de mooie luxe oplaadbare allrounders Liv, L’Amourose, of de voordeliger variant op batterijen, de BeGood Deluxe,  een goede keuze zijn.
Dit zijn allemaal vriendelijk ogende, stille en effectieve vibrators waar u gegarandeerd veel plezier van zult hebben. En het mooie is: deze zijn ook fijn om samen te gebruiken.

Heeft u vaginistische klachten?

Zoekt u een vibrator om voorzichtig te experimenteren met inwendige stimulatie? Dan is de Slinky een aanrader. Klein, effectief en met een hulsje waardoor je twee formaten hebt en daarmee kunt experimenteren en spelen.
Een andere aanrader is de Mikazuki. Door het super zachte materiaal en de fijne trillingen fijn om voorzichtig mee te spelen.

Bijzondere vibrators

Op zoek naar iets bijzonders? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoals de g-spot vibrator, de vingervibrator en het vibrerende eitje.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.