Beste vrienden komen belofte na: ‘Als we vrijgezel blijven, trouwen we’

Je liefdesleven bestaat eigenlijk niet en je hebt het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt. Misschien heb jij je ook weleens zo gevoeld. Grote kans dat je toen grappend met je beste vriend(in) de afspraak maakte dat als je niemand vindt, jullie gewoon gaan trouwen – later. Twee vrienden uit de Verenigde Staten besloten de daad bij het woord te voegen.

couple elderly man old

Photo by Pixabay on Pexels.com

Veertig jaar geleden leerden Kimberley Dean (51) en Ron Palmer (54) elkaar kennen op een middelbare school in Minnesota, in de VS. De twee kregen een relatie, maar die eindigde al na een jaar. “We besloten dat we vrienden zouden blijven”, zegt Ron tegen het Amerikaanse People. “Toch heb ik nooit meer zo’n goede relatie gehad als die met Kimberley.”

Uiteindelijk trouwden de twee met iemand anders, maar beide huwelijken gingen stuk. Al die tijd bleven Kimberley en Ron goed bevriend. Toen ze 30 jaar waren deden ze elkaar een belofte: ‘Als we 50 zijn en allebei nog single, dan trouwen we met elkaar.’

‘We zetten een goede vriendschap op het spel’
Aan People geven ze toe dat het eigenlijk om een grapje ging en stiekem dachten ze dat het nooit zou gebeuren. Totdat Kimberley het trouwonderwerp twee jaar geleden weer eens ter sprake bracht.

“Ze vroeg me of we het weer samen moesten proberen. Ik zei dat er een kans was dat we een ongelofelijk goede vriendschap op het spel zetten”, zegt Ron. Toch bleek het gevoel sterker dan het verstand en de vrienden stapten vorige week in het huwelijksbootje.

‘Blijf altijd vrienden met elkaar’
Het kersverse echtpaar wil met hun huwelijk ook een boodschap meegeven aan anderen: “Als je de mogelijkheid hebt, blijf dan altijd vrienden met elkaar. Je weet namelijk nooit wat er in de toekomst kan gebeuren.”

Of de relatie tussen Kimberley en Ron nu helemaal is veranderd? “We voelen ons eigenlijk precies het zelfde als eerst, maar dan nog gelukkiger.”

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.