Vrijgezel van de week: Marjon

Deze week hadden wij graag Marjon onder jullie aandacht gebracht. En niet enkel voor een compliment, nee doe ze maar een heel boeket daarvan!

Deze warme, vrolijke vrouw heeft namelijk ooit een plaats in mijn hart veroverd met haar uitzonderlijk karakter. Dat was ook niet onverwacht. Deze spring-int-veld brengt namelijk telkens een glimlach teweeg op ieders gezicht en dit enkel door zichzelf te blijven. Haar gevoelig kantje, haar ‘puur’ innerlijk en hart van goud… zijn een genot voor al haar vriend(inn)en.

Wat haar het meest gelukkig maakt is haar leuke tienerdochter. Ze kan genieten van de kleine dingen des levens en hecht veel belang aan echte vriendschappen. Klaprozen en tulpen kunnen haar altijd bekoren dus mannen, noteer dit alvast 😉

Ze kan zich moeilijk bedwingen als ze muziek hoort. Jaja feestbeest Marjon kan genieten van een feestje en haar innerlijk kind komt dan gegarandeerd boven. Het is onmogelijk om haar dan uit het oog te verliezen, want ze staat het liefst te shaken op een podium en waar zij staat is dan ook dé meeste ambiance terug te vinden.

Marjon straalt liefde uit en ondanks de woelige watertjes dat ze al heeft doorzwommen, blijft ze telkens terug die kracht vinden om er opnieuw te staan! Ze is geen opgeefster en heeft het hart op de tong. Als iemand jou onrecht zou aandoen, zal ze voor jou geheid in de bres springen.

Wie haar hart verovert, mag zich gelukkig prijzen! Een toppertje vandaar

“Vrijgezel van de week”🌹

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.