Dit zijn ze!

Dit zijn de meest romantische dates ooit!

Plan jij binnenkort een date of wil je enkele hints doorsturen naar je lover? Bekijk dan zeker eens deze romantische dates. Je smelt helemaal weg!
Soms is het niet zo gemakkelijk om leuke dates in te plannen. En natuurlijk hou je het beter simpel als je elkaar nog niet zo heel lang kent. Maar als je op zoek bent naar iets speciaals of iets romantisch dan kan je dit lijstje zeker gebruiken. Ready? Dit zijn de meest leuke ideeën ooit!

 1. Love Cupcakes

  Spreek samen af om een avondje cupcakes te bakken. Je doet samen de inkopen, versiert samen de cakejes en vooral: je eet ze daarna gezellig samen op. Als jouw boyfriend een echte romanticus is dan zal hij zeker enkele leuke boodschappen op de cakejes schrijven en ben jij een lovely Instagramfoto rijker!

 2. Row row row your boat

  Een mooie lentedag? Bekijk of je in de buurt een leuk bootje kan huren en ga samen een dagje bootje varen. Neem een mand mee vol lekkers en kijk of je ergens kan aanmeren om te picknicken.

 3. Zonsopgang

  Dit is voor de durvers zonder ochtendhumeur. Verras je lief met een heerlijk ontbijt op een plaatsje waar je de zon kan zien opkomen. Het lijkt simpel maar een zonsopgang is zo mooi dat het vanzelf helemaal gaat kriebelen in je buik!

 4. Momentjes delen

  Spreek af om een week lang elke dag iets op te schrijven voor elkaar en plan dan een avondje in waarop jullie de tekstjes aan elkaar voorlezen. Als je hem al die lieve woordjes hoort zeggen zal je echt he-le-maal smelten.

 5. Challenge day

  Wil je een dagje shoppen met hem speciaal maken? Spreek dan af dat jullie een uurtje opsplitsen en dat jullie voor elkaar een leuk cadeautje moeten zoeken voor een klein bedrag. ’s Avonds wissel je dan de cadeautjes uit!

 6. Sterretjes kijken

  Je zag het al in zoveel films, maar je deed het zelf nog nooit? Shame on you! Samen sterren kijken is niet alleen heel erg romantisch, je voelt je ook even helemaal gelukkig bij het zien van al dat moois. Plus: met een beetje geluk kan je ook een wens doen als je een vallende ster spot.

 7. Eten bij kaarslicht

  Neen, je hoeft daar zelfs niet veel geld voor neer te tellen. Verras je lief met een etentje op een plaatsje dat voor jullie beiden speciaal is, en dat kan even goed in de boomgaard van familie zijn. Als jullie maar gewoon even kunnen samen zijn!

 8. Gebruik je eigen inspiratie

  Jij hebt vast nog betere ideeën, laat het ons weten op onze Facebook-pagina.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.