10 redenen waarom niet

Ooit al gedacht om nog eens stevig van bil te gaan met je ex? Geen goed idee volgens de Britse YouTube-blogster Emily Hartridge. In haar wekelijkse filmpje geeft ze tien hilarische redenen waarom je seks met je ex-partner maar beter uit je hoofd zet.

“Aangezien ik vorige week tien redenen gaf waarom je nog eens met je ex-vriend zou moeten slapen, wilde ik deze week het omgekeerde doen, kwestie van beide kanten van het verhaal te belichten”, aldus Hartridge die elke week een hilarisch filmpje online zwiert. “Mensen zouden anders nog kunnen vermoeden dat ik denk dat het een goed idee is om met je ex te slapen, wat wel degelijk niet het geval is.”

Hoewel Emily haar kijkers waarschuwt om haar filmpjes niet al te serieus te nemen, gaat ze toch maar over tot de kern van de zaak.

Seks met je ex is geen goed idee omdat…

1. Je ongetwijfeld een goede reden had om uit elkaar te gaan. Teruggaan heeft dus geen zin.
2. Als je blijft slapen met je ex, je niet in staat bent om van hem weg te gaan en je zal wegkijnen in een steeds draaiende sekscyclus.
3. Je je uiteindelijk verschrikkelijk slecht gaat voelen. Om het in haar woorden te zeggen: “It’s eventually going to make you feel like shit”.
4. Jullie nooit meer de band gaan hebben die jullie hadden als jullie nog samen waren. De seks zal dus waarschijnlijk niet zo goed zijn.
5. Seks zonder gevoelens misschien wel werken in films, maar niet in de echte wereld. Daar zal een van jullie twee uiteindelijk weer gevoelens krijgen voor de andere.
6. Je echt niet het volgende wil horen in bed: “Oh, heb je dan echt niets bijgeleerd?”
7. Je ex wel eens zou kunnen gaan denken dat het nog goed komt tussen jullie en zich bijgevolg te hard aan jou gaat vastklampen.
8. Het altijd mogelijk is dat hij de een of de andere vreemde fetisj heeft ontwikkeld sinds jullie breuk.
9. Hij wel eens heel veel seks zou kunnen hebben gehad tijdens jullie breuk en bijgevolg vuile dingen kan meebrengen in bed.
10. Hij misschien niet dezelfde is als hoe je hem herinnert.

Emily Hartridge is enorm populair op de sociale netwerken. Op haar YouTube chanel zijn maar liefst 23.000 mensen ingeschreven en haar filmpjes werden al door 3.495.093 mensen bekeken. Ook op haar Twitter- en Facebookaccount komen elke dag nieuwe fans bij.

Bron

 

Anderzijds moet je dit misschien ook maar eens checken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.