Hoe hou jij het hoofd koel in deze hitte?

Mocht je het nog niet gemerkt hebben: het is bloedheet buiten. Sommige mensen vinden dat helemaal prima, maar dat zijn dan meestal diegenen met een aircosysteem of een hoop ventilators in huis. Voor de rest is het puffen en zweten van ellende.

Wie vrij heeft deze dagen kan gezellig profiteren van dit ongelooflijk warm weer en een uitstap doen naar zee of een andere frisse plas. Je kan met je vrienden of familieleden een pick nick doen, een bbq organiseren of de hele avond lekker hangen in een zomerbar…

Maar niet iedereen heeft natuurlijk vrijaf. Er zijn mensen die moeten werken en helaas voor de pechvogels, niet iedereen heeft die zalige airco op de werkvloer.

Ik heb het geluk dat ik op men werk momenteel niet al teveel fysieke inspanningen moet doen en dat de airco goed draait. Maar eens thuisgekomen krijg ik die moordende hitte in men gezicht gedrukt ten gevolge van wonen onder een plat dak. Mijn ventilator draait continu en volgt me overal en ik loop deze dagen vrijwel enkel nog met boxer rond in huis.

Ik heb wel te doen met diegenen die momenteel afzien tijdens hun werk.

Wat doen jullie deze dagen om de hitte te verdragen? Hebben jullie een ideale job waar je lekker koel kan zitten zoals een bloemen- of pralinewinkel of heb je de pech om in een hete keuken of pizzeria te vertoeven?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.