5 Dingen die vrouwen nooit voor een man moeten doen, zelfs niet voor de man van wie ze houden

Toen we vroeger naar vrouwen luisterden die ouder dan wij waren ging het waarschijnlijk ook wel eens over dingen die ze voor hun man hebben gedaan waar ze later spijt van hebben gekregen. Misschien hebben deze dingen hun leven zelfs wel onomkeerbaar op zijn kop gezet. Vaak werden deze dingen gedaan met een bepaalde uitkomst als verwachting die uiteindelijk nooit werkelijkheid werden omdat hun vriend of man gewoon niet aan hun verwachtingen voldeed. Als je nooit de kans hebt gekregen om te mogen leren van de wijze woorden van een oudere vrouw, lees dan de 5 onderstaande dingen die je niet moet doen als je verliefd bent:

1. Iemand anders worden

Het zou kunnen beginnen met opmerkingen over wat je draagt en ziet je liever in korte rokjes met netkousen lopen dan in een normale broek. Hij zou je zelfs een foto kunnen laten zien van een model op de voorkant van een magazine of een van zijn favoriete actrices, waarna hij je vertelt dat hij liever heeft dat jij er ook zo uitziet. Vervolgens begint hij commentaar te leveren op wat jij in je vrije tijd doet en verwacht dat je je meer met zijn hobby’s en interesses gaat bezighouden zodat jullie “meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen”. Uiteindelijk kan je jezelf hier helemaal in verliezen en is dit geen gezonde manier om je leven te leiden.

2. Thuisblijven

Wanneer je relatie wat serieuzer wordt zal de perfecte man je nooit vragen om je carrière op te geven waar je hard voor hebt gewerkt om te kunnen bereiken waar je nu staat. In plaats daarvan zou hij je juist moeten aanmoedigen om zo succesvol mogelijk te zijn, en hij zou niet jaloers moeten zijn op jouw succes of er een wedstrijdje van gaan maken. Het enige moment waarop je thuis zou moeten blijven als huismoeder is wanneer JIJ daarvoor kiest, en niet omdat je vriend of man verwacht dat je voor hem thuisblijft.

3. Zich dom gedragen

Als je verliefd bent op een man die geïrriteerd raakt op ieder moment wanneer jij je mening geeft, of zegt dat je moet ophouden wanneer je met zijn familie en vrienden in gesprek bent over sociale of politieke kwesties omdat je gewoon slim en op de hoogte bent, dan respecteert je vriend of man de vrouw die je bent duidelijk niet.

Dit betekent waarschijnlijk dat hij een vrouw van je wil maken die het liefst rustig is en aan zijn arm hangt als een snoepje in plaats van een vrouw met een eigen mening die zelf kan nadenken. Niet alleen andere mensen zien dit, maar het kan erg schadelijk zijn voor je zelfvertrouwen om constant te moeten horen van de man van wie je houdt dat hij liever heeft dat je gewoon je mond houdt als het gaat over je mening en je kijk op het leven, in plaats van het respecteren van je intelligentie.

4. Je vrienden dumpen

Dit is een veel voorkomend probleem voor veel vrouwen die een relatie beginnen met een man en vervolgens van hun vrienden te horen krijgen dat ze nooit meer bij de gebruikelijke meidenavondjes zijn. Dit is vooral een probleem wanneer je een hechte vriendengroep hebt die je altijd hebben gesteund, waarna je van je vriend of man te horen krijgt dat jouw vriendengroep niet meer zo belangrijk is als het samenzijn met hem.

Als een man zich geïntimideerd voelt of jaloers is op jouw vriendschappen, dan moet je je af gaan vragen waarom hij tussen jou en je vrienden wil komen. Anders moet je je gaan afvragen of dit wel de juiste man voor jou is en waarom hij jou altijd voor zichzelf wil hebben.

5. Kinderen krijgen

Dit is het meest serieuze probleem om te vermeiden als de man van wie je houdt erop staat dat je kinderen van hem krijgt. Het hebben van een kind is een belangrijke beslissing waar vooral jij klaar voor moet zijn. Het is jouw lichaam die gaat veranderen, en het is jouw tijd die je investeert in het opvoeden van een kind. Zorg ervoor dat jullie allebei klaar zijn voor deze grote stap voordat je ervoor kiest om samen een familie te beginnen.

Dit zijn allemaal dingen die je zou kunnen herkennen in je partner en waar je in elke lange of korte relatie over kunt nadenken. Zorg ervoor dat je niet in een van deze vallen trapt.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.