Wat zijn sokken over hem zeggen…

Mannen; de kleur van je sokken zijn bepalend voor een succesvolle date, want je sokken verraden nou juist datgene wat jij liever voor jezelf houdt. Dit is dus ook de reden waarom vrouwen naar je sokken kijken, zo komen zij meer te weten over jouw eigenschappen. Maar met welke kleur sokken benadruk jij nu je beste eigenschappen?

business businessmen career colorful

Photo by Snapwire on Pexels.com

Zwart
Wil jij aan het einde van de avond iemand mee naar huis nemen? Trek dan zwarte sokken aan. Zwarte sokken worden gedragen door een echte gentleman. Zwart staat voor autoriteit, macht en mysterie. Waarom gentlemen voor zwarte sokken kiezen? Zwarte sokken worden als stijlvol en tijdloos beschouwd.
Wit
Wit mag dan symbool staan voor onschuld en zuiverheid; witte sokken zijn niet erg aantrekkelijk. Witte sokken verklikken namelijk een sporter die te lui was om schone sokken aan te trekken na het sporten. En witte sokken in open sandalen zijn helemaal een no-go. Sandalen überhaupt voor een man, brrr.

Grijs
Gedraag jij je als een saaie, ouwe lul? Dan draag je vast grijze sokken. Grijze sokken wijzen namelijk een saai leven vol verveling. Jij maakt je vast ook niet druk om daten, jij zit hoogstwaarschijnlijk thuis op de bank.

Rood
Draag jij dagelijks rode sokken? Dan ben jij waarschijnlijk degene die de vrouwen van zich af moet slaan. Rode sokken worden gedragen door casanova’s, die meestal emotioneel intens zijn en snel boos worden.

Geel
Heb jij al de hele avond de grootste lol met hem? De kans is groot dat hij dan gele sokken draagt. Gele sokken worden vaak gedragen door grapjassen of aandachtzoekers. Helaas zijn gele sokken niet bepaald sexy.

Bruin
Muurbloempjes dragen bruine sokken; mannen met bruine sokken zijn betrouwbaar en vinden het niet erg om onopgemerkt door het leven te gaan.

Blauw
Je geheim kun je toevertrouwen aan mannen met blauwe sokken. Blauwe sokken wijzen op succes en veiligheid en iemand met blauwe sokken kun je vaak vertrouwen.

Goud
De kleur goud wijst op succes en grote prestaties, maar gouden sokken zijn alles behalve charmant. Gouden sokken worden gedragen door mannen die willen opscheppen over hun rijkdom en door mannen die vinden dat zij beter zijn dan anderen.

Fluorescerend
‘Zien en gezien worden’ is het motto van mannen die fluorescerende sokken dragen. Bij wielrenners zijn deze opvallende sokken nog geoorloofd, mits zij hun sokken verwisselen na de rit.

Veelkleurig
Mannen die veelkleurige sokken dragen zijn emotioneel onstabiel en eerlijk gezegd; deze sokken moeten verboden worden voor mannen boven de 12 jaar.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.