Vrouwen en one night stands, enkele getuigenissen.

Wij zochten op diverse fora wat ervaringen van vrouwen met one-night-stands.

topless woman closing her eyes

Photo by Valeria Boltneva on Pexels.com

Pandora’s box 20 jaar en lesbisch

“Telkens ik er één heb blijft dit niet zonder gevolgen.. Ofwel houden ze van je ofwel haten ze je.. Ik geef een vb. Onlangs nam ik een meisje mee op kot en ik dacht dat ik duidelijk geweest was over het feit dat dit een eenmalig iets zou zijn. Just for fun. Het meisje in kwestie begreep dit volkomen en had geen verwachtingen (zei ze). The day after bleef ze me bellen en sturen dat ze me miste en dat ze wilde afspreken. Hier had ik niet zoveel zin in vermits ik examens had ma toch toegestemd met de reden haar duidelijk te maken dat ik geen gevoelens voor haar koester enzo. Enkele dagen geleden stonden haar vriendinnen aan de deur. Een scene van jewelste over het feit dat one night stands voor sletten zijn, en dat ik hun vriendin gebruikt had en ze nu in de put zat en dergelijke meer.. Mijn kotgenoten vonden dit schouwspel uiteraard geweldig. Ik daarentegen kon een lachje moeilijk onderdrukken maar voelde me toch vrij ongemakkelijk. Het is niet de eerste keer dat mij zoiets overkomt.. Het is alsof ze zich op voorhand proberen wijs te maken dat ze gewoon seks voor de seks kunnen hebben maar achteraf blijkt dit niet zo te zijn.. Of misschien kies ik gewoon de verkeerde meisjes uit..”

Barbara 32 jaar

“Tja, zo heb ik het ooit meegemaakt dat ik met iemand afsprak louter en alleen voor sex. Op zijn vraag wou hij geen echte relatie. En toen ik dan iemand leerde kennen waarmee ik wel een relatie wou, en hem (mijn sexbuddy dus) liet weten dat ik niet meer zou daten omwille van die nieuwe relatie, kreeg ik te horen dat hij toch andere verwachtingen had gehad. Met andere woorden: bij het begin wou hij geen relatie , en aan het einde opeens wel. :roll: Mensen kunnen soms moeilijk de impact inschatten van hun emoties. Dat verbetert wel met ouder worden.”

Sanna 43 jaar, één jaar gescheiden

“Na 22 jaar dezelfde (overigens wel hele leuke) man heb ik niet zo heel erg veel behoefte aan direct een nieuwe relatie. Natuurlijk heb ik wel gewoon behoefte aan sex. Er zijn een paar mannen waar ik regelmatig de lakens mee deel en af en toe heb ik een one night stand. Alles leuk (heel leuk zelfs) en aardig, maar ik vind dat een klein beetje moeilijk met mijn kinderen. Ik heb drie zoons van 19, 18 en 16. De oudste is het huis uit en de tweede gaat over een paar weken ook op kamers om te studeren of in ieder geval te doen alsof hij studeert:) De jongste blijft hier nog wel twee jaar. Met sex is dat lastig. Ik denk niet dat de jongens er iets op tegen hebben dat ik sex heb, maar ik neem natuurlijk geen mannen mee naar huis om de nacht door te brengen als zij thuis zijn. Als ze bij hun vader zijn is dat wat makkelijker, maar doordeweeks zitten ze voornamelijk bij mij. Mijn sexleven bestaat voornamelijk uit vluggertjes (nouja, korte sessies in ieder geval) als ik zogenaamd naar de sportschool ga. met een vriendin wat ga eten/drinken of overwerk.”

Anoniem

“Ik heb twee kinderen, allebei van een andere vader. Ik ben daar absoluut niet trots op, maar helaas mocht het niet zo zijn. De relaties werkten niet. Nu ben ik een aantal weken geleden voor het eerst sinds 10 maanden weer een keer op stap geweest en heb iemand leren kennen… We hebben wat later afgesproken en een one night stand gehad. Nu blijk ik zwanger.
Momenteel voed ik mijn kinderen alleen op, omdat de vaders alleen maar vader willen zijn wanneer het hen uitkomt. Een kindje erbij kan ik dus echt niet aan. Zeker nu ik mijn zaken terug op orde had, nieuw huis en de kindjes zijn gesetteld.
Ik heb het de man ik kwestie nog niet versteld, omdat ik van mening ben dat het absoluut voor hem geen toegevoegde waarde heeft. Een relatie krijgen we toch niet. Dus zal ik er nu opnieuw alleen voor staan. Het idee van drie kinderen bij drie verschillende vaders als alleenstaande moeder maakt me erg nerveus.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.