11 oorzaken waarom de mooiste vrouwen vaak single zijn

Uiterlijk.

Helpt schoonheid in het leven? Waarschijnlijk wel. Soms gaan deuren open die anders gesloten zouden blijven. Knappe vrouwen zouden gelukkiger zijn en maken zich weinig zorgen over hun uiterlijk. Maar zit dan alles mee voor hen? Neen hoor, zo zijn de knapste vrouwen vaak lang single en settelen zich zelden voor hun dertigste. Al hoeft dat natuurlijk ook geen nadeel te zijn. Maar hoe komt dat?

36926421_10216820268078642_7998468349245784064_n.jpg

1. Trouwe vrienden

Knappe vrouwen hebben veel vrienden en die komen meestal op de eerste plaats. Een man moet al van goede huize zijn om zich daar tussen te mengen.

2. Uitstraling

Sexy, knappe vrouwen komen erg zelfzeker over. Ze hebben een indrukwekkende uitstraling waardoor een succesvolle date niet altijd evident is voor een geïnteresseerde man.

3. Ambitieus

Babes willen zo hoog mogelijk mikken, zowel privé als professioneel. De weg daar naartoe kan lang duren en een relatie komt dan meestal pas op de tweede plaats.

4. Niet wanhopig

Het is erg evident dat super aantrekkelijke vrouwen geen apps nodig hebben om een lief te vinden. Ze zullen ook zelden of nooit zelf initiatief nemen en laten alles rustig op zich afkomen.

5. Ontembare paarden

De drang naar vrijheid is erg belangrijk voor een babe. Ze wil de wereld verkennen en is in dat opzicht moeilijk te temmen, zeker op erg jeugdige leeftijd, door een man.

6. Geen prioriteit

Echte vampen kunnen nogal eens wispelturig zijn. Ze zien zoveel mogelijkheden in het leven dat het niet vanzelfsprekend is om je als man onmisbaar te maken voor haar.

7. Avontuurlijk

Op alle vlakken: professioneel, reizen, op stap, mannen. Avontuurlijke mensen zijn niet echt honkvast en willen in hun jonge jaren graag zoveel mogelijk van de wereld zien.

8. Samenleving

Sociale druk? Wat gaan de mensen zeggen? Het interesseert ze niet. Elke vrouw heeft een goede man nodig? Voor sterke onafhankelijke vrouwen is dat absoluut geen must.

9. Niet settelen

Een biologische klok die tikt? Kinderen? Meestal niet hoor. Die uitspraak kan hen weinig schelen. Eerst willen ze op ontdekkingstocht gaan en zoveel mogelijk genieten.

10. Kledij

Voor vrouwen die geen natuurlijke schoonheid hebben meekregen, kan het leven soms oneerlijk lijken. Want de knapste vrouwen staan met alles. Ze zouden zelfs nog aandacht krijgen als ze een vuilniszak aantrekken.

11. Bezet

Mannen spotten een erg knappe vrouw en maken automatisch de reflex dat ze toch al bezet zijn. Maar heel vaak is dat niet het geval. Waarom? Omdat veel mannen de moed niet hebben om op zo iemand af te stappen.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.