Welke duivel ben jij?

Vanavond speelt ons nationaal elftal de halve finale van het WK. Ongetwijfeld zit u nu reeds te nagelbijten en kan u zich niet of nauwelijks concentreren op het werk. U zit reeds met uw hoofd in de finale tegen Engeland maar we moeten nog voorbij Frankrijk en Engeland moet ook nog een robbertje uitvechten. Tijd voor wat sport en spel dus (doet u gerust wat squats terwijl u door het artikel gaat – altijd een leuk zicht voor de collega’s).
Welke Duivel ben jij?

1. Toby Alderweireld:

toby001

Deze persoon is bijna altijd aanwezig maar zelden babbelt men over hem of haar. Hij is een onopvallend persoon, een keiharde werker en een essentiële schakel achterin, achter de schermen dus.

2. Michy Batshuayi:

michy001Michy, ofte Batsman, staat gekend als de grootste grapjas van het gezelschap, altijd goed gezind, altijd klaar om iemand in de spotlight te zetten, gênant of niet, maakt niet uit. Als ’t maar Fun is met hoofdletter F. Geef deze jongen de vloer en je hebt een feestje!

3. Nacer Chadli:

chadli_3

De man/vrouw die in ieders team hoort te zitten, een echte familieman, eerlijk en bescheiden bovendien. Een harde, noeste werker, die de spotlights weliswaar niet schuwt. Maar hij hoeft die spotlights ook niet constant te halen.

4. Thibaut Courtois:

courtoisThibaut Courtois, de zorgzame. Hij redt zijn hele ploeg van iedere mogelijke afgang, redt voorzetten van de tegenpartij, beschermt zijn ploeg. Hij is werkelijk de laatste man om te passeren en staat dus altijd achter zijn ploeg.

5. Kevin De Bruyne:

kevindebruyne

Deze persoon bouwt de ambiance op feestjes razendsnel op met de juiste toetsen, een glaasje cava hier, een glaasje cava daar, een mopje hier en natuurlijk een mopje daar terwijl hij achter de schermen de dj de juiste songs voorschotelt om het feestje naar een hoogtepunt te brengen. Nuchter, vlijmscherp en bescheiden.

6. Marouane Fellaini:

fellaini

Voorzetten, deze kopt Marouane zo binnen, zonder blikken, zonder blozen. Let op je woorden, bezin voor gij begint. Geef hem geen dus zeker geen voorzet op een feestje of hij haalt je door de mangel. Fun gegarandeerd.

7. Adnan Januzaj:

januzai

De match tussen België en Engeland. De hele ploeg heeft schrik om te scoren, schrik om tegen Brazilië uit te komen. Niet Adnan. Adnan heeft geen schrik van risico want wie schrik heeft, krijgt ook slaag. Onder dat motto leeft hij/zij, er wordt hoegenaamd niet voor de easy way-out gekozen.

8. Vincent Kompany:

kompanyDe leider. Een fragiele beer, maar wel de leider. Een gevoelig iemand die de harten van de hele ploeg gestolen heeft. Naar wie iedereen luistert. Hij/zij heeft voor iedereen altijd een goed advies klaar. Een troostend woord nodig of een eerlijke schop onder de kont? Kom maar langs!

9. Romelu Lukaku:

Romelu-Lukaku-855337Voor zij die dromen van een beer, wel hier is hij dan. Een beer van een man, loopt jan en alleman onderuit en scoort makkelijk. Wat hij scoort? Wat hij maar wil natuurlijk ;-).

10. Eden Hazard of Dries Mertens:

hazardmertens

De kleinsten in het gezelschap. Klein en mondig, ze hebben allebei zo’n goede kwaliteiten. Razendsnel, vinnig, spitsvondig. Alleen wint Eden de schoonheidswedstrijd. Dat kapsel van Driesje toch…

11. Jan Vertonghen:

janvertonghenHier is de verlosser. Als alles hopeloos verloren lijkt te gaan, biedt hij de uitkomst en de redding. Hij zet de neuzen in de juiste richting en is een ware teamplayer.

12. Radja Nainggolan:

nainggolanRadja is de genialiteit op zich en wordt overal graag gezien, behalve bij de bazen van tegenwoordig. Door zijn onverzettelijk en onbuigzaam karakter wordt hij niet altijd en overal even graag gezien, laat staan naar waarde geschat. “Je bent jezelf en daar ben je trots op. Onder andere om deze reden word je door je omgeving enorm geapprecieerd. Wanneer je ergens voor gaat, dan ga je ervoor! Watch out want Radja is in the house!”

Ok. En laat nu de specialisten hier maar even testen welke duivel jij zou zijn! Aan de vragen alleen al zie je dat je hier met specialisten te maken hebt, ware analisten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.