Waarom, in godsnaam, blijven jullie bij ons?

Onlangs stelden we even deze vraag aan onze leden op Facebook, naar aanleiding van dit artikel:

Waarom, in godsnaam, blijven jullie eigenlijk bij ons? Al die uren? Al die events?

Zet hier gerust wat je positief aan de groep vindt, waarom jij hier bij ons vertoeft, wat we goed doen, wat je leuk vindt, … misschien ook wat je hier gevonden hebt en waarom je dus ook blijft .

Let wel, de mooiste en meest hartverwarmende quotes worden anoniem vereeuwigd op het internet. So you know…

En omdat we graag woord houden, krijgt u van ons hier de reacties:


Sarah: ‘Ik vind mijn gedacht schrijven eigenlijk leuk en de gedachten van anderen lezen ook. 😜 En ik heb ook al vree moeten lachen met sommige dingen die verschijnen 😁 … en als we ies hebben kunnen lachen dan is het goed 😉’

Ingrid: ‘Leuke topics en geen “goede morgen/avond facebookies (😡)” gedoe 👍’

Mario: ‘Voor over verschillende topics de standpunten van anderen te lezen.voor iets op te steken over anderen.voor eens te zwanzen of een ander zijn gezwans te lezen en voor eens te daten met iemand via babbel via chat.’

Cindy 1: ‘Van dag 1 ben ik lid. Zo heb ik mijn liefde gevonden, Gert. Nu 6 maanden later zijn we nog even gelukkig samen. Heel veel vrienden gemaakt. Jullie zijn toppers met het hart op de goede plaats. Chapeau voor het beheer. Mensen onderschatten wat jullie doen 🔝🔝🔝’

Bjorn: ‘Zag advertentie leden gezocht met één hoek af en gevoel voor humor 😏 dacht dat is iets voor mij dus aangemeld en niet meer weg geraakt .😂😂 Ja waar ik mij thuis voel ga ik niet meer zo rap weg dus dus jullie zijn no niet van mij af😱 😂😂😂😉 leuke groep 👊👊’

Cindy 2: ‘Nog niet in de mogelijkheid geweest om een activiteit mee te maken of met iemand van jullie af te spreken maar er is hier altijd wel animo op deze fb- groep dus IRL zal het me ook wel smaken!’

Valerie: ‘Via deze groep heb ik onlangs een paar super toffe streekgenoten ontmoet waarmee ik toch al een paar heel leuke avondjes/nachtjes beleefd heb! En er liggen er nog veel in ’t verschiet! Mijn agenda is goed gevuld! Een mens zou allicht single willen blijven…  😘’

Werner: ‘De groep hielp me door eenzame momenten. Moest het afspreken of aan bod brengen van activiteiten nog iets gemakkelijker gaan zou het tof zijn. Soms zie ik te laat wat er te doen was. Maar anders. 👍🏻👍🏻👍🏻. Ik wou dat ik meer kon meedoen aan activiteiten en nog veel meer mensen kon leren kennen. Maar da bestuurke doet da goed he 😉’

Sylvie: ‘Singles4fun is voor mij een thuishaven geworden waar ik na een lange werkdag efkes kan ontspannen met crazy single friends waar ik mijn ei kwijt kan in een reactie op een topic of in een eigen schrijfsel … waar ik geen veroordelingen krijg om mijn singleleven waar ik gewoon mezelf kan zijn … ik heb hier al vele fantastische vrienden leren kennen die ik in mijn hart met me meedraag gewoon omdat ik ze begrijp in hun reactie en hun gevoel… en aan alle beheerders en moderator diep respect voor alle tijd en energie die jullie erin steken… 😘 Thx to Miguel, Miquel, Koen en Fré. Ge hebt alle 4 elke op jullie eigen manier een plekske in mijn hart en in mijn leven 😉’

Wim: ‘Door jullie ben ik nooit meer thuis , is da negatief nee , er is wel iets te doen , daar ook een paar toffe vrijgezelige vrijgezellen waar er ook ne hoek af is (zoals bij mij , lees naam ) om op stap te gaan , dus waarom zouden we hier nie blijven’

Jo: ‘Ik ging mij vorig jaar een nieuwe wagen aanschaffen, en twijfelde tussen benzine en diesel………dankzij s4f is mijn keuze voor diesel de juiste gebleken😉, vrienden en toffe mensen leren kennen in alle uithoeken, zalig😘’

Els: ‘Ben hier van den 1ste minuut..
Ben gegroeid sinds ik hier ben..van ne verloren single naar terug een happy Els..
Vind het interessant om reacties te lezen..reageer graag..de meeste kennen ondertss mijne humor..
Het is zoals op het werk hier…als je me ni buitensmijt blijf ik..’

Karen: ‘Het is leuk om iedereens uiteenlopende meningen te lezen en levensinzichten te kennen en eruit te leren. Soms lees je ook de harde ervaringen die een mens heeft meegemaakt en ben je verwonderd van de goedheid van die persoon ondanks alles…Via deze groep al superveel toffe mensen leren kennen, mijn leven is er rijker op geworden..door de steun en complimenten heb ik meer zelfvertrouwen, dansen en al enorm veel gelachen. Dus bedankt aan alle lieve mensen in deze groep!  En tot ik jullie allemaal leer kennen 😃😃🤔’

Sabine: ‘Bewonderenswaardig de uren die jullie er ook insteken als beheerders .Leuke topics. Inderdaad meningen van gelijkgestemden doet deugd. Je voelt je minder alleen op een minder moment. Ook al ben je alleen als single kun je door warme samenhorigheid best wel veel plezier hebben. En wie weet match je ooit met een gelijkgestemde 🤔’

Els II: ‘Het is vooral fun,er zit energie,hier mag je gewoon knipoogjes trekken,hier staat humor centraal,tvoelt gewoon super en niet melig zoals andere groepen waar
ze op je vingers tikken en waar beheerders zich echt profileren om vooral business te doen en niet met oogmerk om singles te koppelen 😊😊👊’

Cindy III: ‘Met al die zotte mensen die ik hier heb leren kennen heb ik voorlopig geen zin meer om hier uit te stappen. Al heel wat plezier beleefd en enkele vriendinnen voor het leven erbij.  Het enige wat ik nog mis is een westvlaamsche BBQ, Miquel 😛’.

Noot van de redactie: die BBQ is er gekomen, namelijk nu zaterdag. Meer informatie op Facebook.

Cindy IV: ‘Leuk om reacties te lezen hier , evenementen heb ik nog nie veel mee kunnen doen misschien lukt het nog eens , altijd leuk om nieuwe mensen bij te leren kennen of vrienden of vriendinnen erbij te hebben 😀’

Sheila: ‘Als ik niet kan slapen gelijk nu, eens tof om alles door te nemen 😏’

Els III: ‘De romeos verbinden mensen….wat is er schoner?’

romeos

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.