Wat zegt de auto van je date over zijn karakter?

Of je vlam nu met een rode sportwagen of met een witte jeep rijdt: zijn auto zegt iets meer over zijn karakter. En wij verklappen wat zijn bolide precies insinueert.

broken car vehicle vintage

Photo by Skitterphoto on Pexels.com

Zwart
Zwart is het machtskleur bij uitstek. ‘De man die deze auto bestuurt is wellicht niet makkelijk te manipuleren’, aldus trendanaliste Leatrice Eiseman.

Wit
Mannen met een witte auto houden volgens Eiseman van puurheid en orde. Ze zijn ook heel direct in conversaties. Types die voor een auto in parelmoer kiezen, houden dan weer van iets meer drama in hun leven.

Zilver- of goudkleurig
Deze man is trendbewust en wil vooruit in het leven, maar hij doet alles met een zekere elegantie. Wie voor een goudkleurige wagen kiest, is doorgaans een warm en intelligent type die persoonlijk comfort prioriteit geeft.

Knalrood
Volgens Eiseman willen mannen in een rode auto meestal in het middelpunt van de belangstelling staan en zijn ze ook bijzonder dol op zichzelf. Wie met een oranje auto rijdt is dan weer een complex maar uiterst creatief type.

Grijs
Eiseman beweert dat mannen in een grijze auto neutrale, sobere types zijn die altijd een praktische oplossing zoeken voor een probleem.

Blauw
Mannen die een lichtblauwe auto besturen zijn meestal kalme, trouwe types. Maar wie voor een donkerblauwe auto kiest houdt van autoriteit en staat stevig in zijn schoenen.

Bruin of beige
Eiseman associeert een bruine tint met koffie en chocolade en suggereert dat mannen in deze auto’s zich uniek voelen en van luxe houden. Een beige wagen zou verraden dat de man in kwestie heel bescheiden is en op een natuurlijke manier omgaat met mensen.

Geel
Mannen in een gele auto weten gewoon dat ze zullen opvallen. Deze types voelen zich meestal vrolijk en hebben een uitstekend gevoel voor humor.

Groen
Hoe donkerder het groen, hoe traditioneler en stabieler de man achter het stuur. Licht- en felgroen impliceren dat de man een eenvoudig type is die misschien zelfs een beetje wordt onderschat door zijn omgeving.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.