Vrijgezel van de week: Siska

Toen de jury Siska zag, moest hij toch even in de ogen wrijven. Hoe kon zo’n stralende persoonlijkheid nog single zijn. De jury was zo onder de indruk van deze straling dat de zonnecreme tijdens de fotoshoot op het strand niet voldoende hielp, rode huid als gevolg, maar dat had hij er graag voor over.

36691113_10216917837687849_7511422214680346624_n.jpg

Nu die verbrande huid was natuurlijk niet de enige reden waarom de jury deze week voor Siska koos. Haar natuurlijke charme, gevoel voor humor en bescheidenheid spelen ook een belangrijke rol bij het totaalpakket. Die charmes en sociale vaardigheden zullen zeker ook goed van pas komen in haar job als commercieel bediende.

De Siska die de jury kent zet als volgt in elkaar: geef haar een bal en ze shot er tegen, geef haar het begin van een mop en ze werkt hem af, geef haar een tennisracket en ze mept jou onder tafel, geef haar een man en ze maakt hem gelukkig. Het perfecte bewijs van dit laatste is hoe je haar zonen ziet stralen als ze bij hun mama zijn. (Aan die leeftijd zeggen ze ma zeker …)

Kort samengevat: Een vrouw die zelf met haar twee voetjes op de aarde staat, terwijl ze mannen doet zweven …

ps: het feit dat ze exact dezelfde hoed heeft als de jury, heeft geen enkele rol gespeeld bij het behalen van deze nominatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.