Rijpe vrouw wilt alleen nog maar jonge kerels! “Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken”

Karin is gescheiden op 39-jarige leeftijd van haar man, na een huwelijk van twintig jaar. Ze besloot haar leven rigoureus om te gooien. Ze ging sporten en was meer zelfverzekerd.

402FD96200000578-4494826-image-a-15_1494489223266.jpg

“Mijn vrienden en ik gingen regelmatig naar een bar en een aantrekkelijke jongeman gaf me altijd veel aandacht. Ik dacht dat hij beleefd tegen me deed, maar mijn vrienden zeiden dat hij met me flirtte”, vertelt Karin aan The Sun. “Hij vroeg altijd of ik wat met hem wilde drinken. Uiteindelijk gaf ik toe en gingen we uit.” “Op onze eerste date schrok ik me kapot toen hij me vertelde dat hij pas 22 jaar was. Ik was destijds 41 jaar en wist niet wat ik moest doen, maar ik voelde me meer comfortabel bij hem dan bij mannen van mijn eigen leeftijd.”

Zo staat de cougar nu ingeschreven bij de dating website ‘Toyboy Warehouse’. “Binnen een mum van tijd was ik weer met een andere jonge knaap aan het daten. Of toyboys me jong houden? Absoluut niet. Ik houd ze jong”, schept de brunette op. “Jonge mannen zijn niet op zoek naar een meisje dat alleen maar over de Kardashians, make-up en kleding praat. Ze zoeken iemand met wie ze op hetzelfde niveau zitten. Ze genieten van het gezelschap van een sterke vrouw met hersens. Anno 2017 hoeven oudere vrouwen zich niet als trutten te kleden en parels te dragen. We mogen het leven omarmen en er goed uitzien. We zijn zelfverzekerd en dat interesseert jonge mannen.”

Wil je weten waarom

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.