Join us at Rock Werchter

Jihaaaa!!! ’t is zover, laat de flauwe lauwe pintjes maar komen! Ik schreef er eerder al eens over en nu is het eindelijk zover. Ready to ROCK ’n ROLL!!! Na Graspop is dit mijn tweede festival dit jaar. En ik ben niet alleen als ik me niet vergis.
Wie gaat er nog naar Rock Werchter dit weekend? Elke Dely alvast wel en ze zal met haar crew het vaakst op één centrale plek terug te vinden zijn. Hopelijk kom jij als S4F-lid ook even langs zodat we samen een flauw lauw pintje kunnen drinken!

Elke: “Voor de festivalgangers die naar Rock Werchter 2018 gaan: misschien is het leuk om een meeting point te hebben. Dit is mijn suggestie: tussen de gehandicapten stage en middelste rij bars, waar het podium eindigt en het gras begint… Daar zal je mij iig 90% van de tijd vinden. Rock on!” (zie prentje)

No automatic alt text available.

Ikzelf zal daar ook iedere dag te vinden zijn en dan ook eens langs gaan bij Elke.

Zin om af te spreken? Richt je dan zeker tot deze topic om af te spreken met andere leden van S4F.

Wil je een kleine review kwijt over groep x of y? Kan je ook hier kwijt!

Oh, nog een leuk artikeltje dat ik graag nog eens opdiep voor jullie. Met dit artikeltje zijn we ons zomerexperiment gestart, namelijk onze zusterpagina op Facebook, Festivals 4 Fun.

Ben je ‘into’ festivals en concerten? Check deze dan zeker ook even!

PS: Enkelen van ons lopen rond in ‘proefdruk’ promo-materiaal. Come say Hi!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.