Vakantiezuchten – deel 2

Eerder deze week schreven we over vakantiezuchten.  En ik kan het deze week maar niet lossen, het idee om een alternatieve reis in te boeken, een concept dat ikzelf nooit eerder gedaan heb. Zonder kids. Binnenkort ga ik een weekje met de kids naar d’Ardennen en in augustus staat er een weekendje met S4F op het programma. Naar beide activiteiten kijk ik reikhalzend uit.

Terwijl mijn collega-beheerder op reis is met een ander zot lid van onze pagina’s, begin ik me zo af te vragen of we daar zo stilaan niet aan toe zijn, een reis aanvatten vanuit onze groep. Een alternatief concept misschien? Iets origineel? We zijn stilaan met 2000 in onze groep. Zouden we zoiets betaalbaar (lees: goedkoper dan bij reisbureaus) kunnen aanbieden voor deze groep? Waar zouden wij dan samen heen gaan? Wat zou het concept kunnen zijn?

Zelf ben ik de klassieke autovakanties wat beu, misschien u ook? Kamperen is weliswaar altijd leuk maar ik zou eens wat leuker willen doen, geen klassieke all-in ook, niet de Pyreneeën, neen, iets waar je op kan terugkijken, iets tof. Hoe zouden jullie reageren mochten we zoiets kunnen brengen? Geen te avontuurlijke reizen, geen Himalay-beklimmingen of dertig dagen backpacken om de Dalaï Lama te bezoeken. Neen, betaalbare, kwaliteitsvolle en originele reizen. Reizen die je kan aanvatten met een hartsvriendin of uwen goeden maat, omringd door de meest sympathieke mensen, een reis waarvan je jaren later kan zeggen, verdorie, dat was de max. Wat een herinneringen…

Zou u dat zien zitten? Mogen wij de moeite doen om dat te onderzoeken? Om te kijken of we iets kunnen regelen? Zou u daar, net als ik, reikhalzend naar uitkijken? Een betaalbare reis, uitgewerkt tot in de puntjes en uniek?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.