Er was eens een BBQ

in een stad hier heel ver vandaan. In het land van Witbier, werd er lang lang geleden, eens een bbq georganiseerd. Van overal in het land kwamen singles bij elkaar om te genieten van dit weelderig eetfestijn.

Het was een magisch feest. Een feest waar magische Beren de bediening deden van gegrild vlees, vis en vegetarische toestanden. Lekkere slaatjes in alle kleuren van de regenboog, kleurden de borden van dit vrolijke gezelschap.

Er werd gelachen en gedronken.

De blonde prinses die haar gigantische tuin openstelde voor dit gezelschap, zag dat het goed was.

Het nageslacht sprong lustig in het springkasteel en menig werden beziggehouden door een papa die wel eens gewillig een spelletje badminton wou verliezen voor het goede doel.

Drank vloeide vlotjes over de toonbank, die door niemand minder dan 1 van de beheerders bemand werd. Na een lekker glaasje cava kwamen de tongen los. De toon was gezet voor een gezellige namiddag in het verre verre land van witbier (Hoegaarden).

Ook de dessertjes waren talrijk en waren rijk en niet goed voor mijn lijn. Ijsjes, wafels, aardbeitjes, Watermeloen en andere rijkdommen namen de smaakpapillen van de genodigden mee op reis.

Nieuwe vriendschappen werden gesmeed, oude vrienden en kennissen ontmoetten elkaar opnieuw. Het was gezellig. Ik heb hier nog maar 1 ding aan toe te voegen: ‘Meer van dat!’

Bedankt aan Miguel Cepero om onze dorst te blussen, voor de organisatie van deze hele leuke namiddag! Dankuwel Els Gilbert voor het openstellen van je super gezellige tuin. Bedankt aan iedereen die hielp bij het opzetten en het afruimen! Jullie zijn helden!!!

Dit was een feest waar ze binnen een paar generaties nog van spreken!!!

Het was een top namiddag!!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.