Goe bezig, wij zijn goe bezig…

Even een kleine update. Het is ondertussen 7 maand geleden dat Miquel, Miguel en ik dit project gestart hebben. Wat een hectische 7 maanden zeg. We tellen ondertussen net iets meer als 2000 leden bij Singles 4 Fun maar als we er even de andere communities bij halen, gaan we al snel de kaap van 3000 over. En op ieder evenement opnieuw leren we de meest bruisende en energieke zotten kennen.

 

Avondwerk, nachtwerk, weekendwerk, niks is ons teveel geweest voor dit projectje van ons. Een stemmetje in mijn achterhoofd zei me dat de passie ooit zou wegebben. Misschien is me dat zelfs letterlijk mee gedeeld en toch staan we er nog, met nooit meer passie als vandaag. Eind december vieren we ons eerste jaar, ik kijk er alvast naar uit. Voor de geïnteresseerden, we plannen dan ook zeker nog een fuif deze nazomer. Misschien kunnen we daar al een testje doen en eens kijken of tonen hoe zo’n fuif eruit hoort te zien, een fuif waarop we met zijn allen een feestje kunnen bouwen zoals nooit tevoren. Houd ons in de gaten, niet enkel voor de fuiven.

Ja, geweldige maanden liggen achter ons en we blijven dag per dag steeds meer en weer bijleren en evolueren. Waren die 7 maanden allen geweldig? Ja, ze waren geweldig al zaten er periodes tussen waar we met gemengde gevoelens het hele gebeuren ervaarden. Halve maar ook hele Burn-outs, ruzies en discussies hebben er zeker tussen gezeten. En toch staan we nog steeds verenigd in ons doel. Ongelooflijk toch hoe zo’n uiteenlopende karakters samen toch zoiets moois uit de grond konden stampen. Toen Fré ons kwam vervoegen, was dat eigenlijk geen moment te vroeg. De hulp die we in Fré gevonden hebben, kunnen en mogen we niet onderschatten. Hij is een aanwinst gebleken, op alle vlak. Verantwoordelijk, respectvol, behulpzaam en humoristisch. Humor is belangrijk geweest, essentieel zelfs.

Interne ruzies en discussies? Ja hoor, die heeft iedereen en die hebben wij ook gehad. En door middel van eerlijke communicatie hebben we die allen weten op te lossen. En we doen door. Externe? Jip, die ook, natuurlijk. Met partners, met sponsors, met leden. Telkens die discussie aangegaan op een kalme, neutrale manier. Deze week leerden we bijvoorbeeld dat we niet telkens zelf die discussie moeten aangaan. Een wat meer negatieve topic werd gelost en het was hartverwarmend om te zien hoe jullie voor ons de lans gebroken hebben en ons geweldige complimenten doorstuurden over wat we bereikt hebben met jullie, voor jullie en door jullie. Aan deze mensen, bedankt!!!!

Als ik even heel eerlijk naar mezelf kijk en mijn People 4 Fun verslaving onder de loep neem, moet ik zeggen dat ik eigenlijk constant met dit bruisende project van ons bezig ben. Ik heb een schat van een vriendin die me zelfs steunt en meedenkt met ons. Ik kan bij haar alles kwijt, mijn goede ideeën, mijn slechte ideeën die ze dan heel direct buiten schopt. Hetzelfde geldt voor Miquel en Miguel, zij zijn er ook constant mee bezig. En ook constant beschikbaar voor ons. Miguel geniet momenteel van zijn welverdiende reis met zijn zoontje maar geen dag gaat voorbij zonder hem in de groepschat. Binnenkort gaan Miquel en ik op verlof en dat gaat volgens mij niet veel anders zijn. Ook Fré springt virtueel dagelijks binnen. Het werk dat wij erin steken? Het lijkt niet zo veel he? Je zou eens moeten weten. Sommige werkdagen eindigen voor ons zo rond half één ’s nachts. Zonder verlofregelingen ploeteren wij verder. Maar het is allemaal zo boeiend gewoon. De mensen die wij hier reeds leerden kennen, het genot als we eens een koppeltje zien gevormd worden, de nieuwe dingen die we doen, het innovatieve geheel, de experimenten die we aangaan, de tips die we krijgen van jullie, de spontane werkgroepen die zich vormen. Ja, we zijn op een moment gekomen dat jullie spontaan ons zijn beginnen ondersteunen. We werken nog steeds even hard en lang aan dit project, ook al voelt het niet als werken aan. Dat merkte ik dit weekend heel duidelijk op de Single Shooting Days. Was dat werken? Ja, dat was werken. Maar het voelde zo niet aan, zou het misschien gewoon de passie van het geheel zijn. Jullie, de leden, onze verslaving? Beter willen doen? Goed willen doen?

Ik wil even dit zelf gebouwde, ietwat gekunstelde, momentum gebruiken om de mensen te bedanken die ons ondersteunen, uitdagen en vooruit stuwen. Zonder hen bij naam te noemen, want dat heeft niet iedereen even graag.

Schrijversgroep

Ik was geboeid door bepaalde inzendingen van bepaalde leden en stilaan rijpte het idee bij ons om een schrijversgroep uit te bouwen. Mensen met een gouden hart en een vlotte pen. We hebben ze gevonden maar tegelijkertijd zijn we nog steeds op zoek naar versterking. Vijf schrijvers zijn ons spontaan komen helpen. Met hen brainstormen we bijna dagelijks over mogelijke onderwerpen op onze site. De andere leden in de community mogen we zeker ook niet vergeten door hun vele inzendingen. Vele van deze halen de website op een zeer originele en unieke manier (waarvoor we hoofdzakelijk één beheerder te danken hebben). Bedankt, schrijvers!! Jullie maken het de moeite.

Promotiegroep

Deze flyerende groep bestaat al langer maar ik heb ze pas de laatste weken een naam gegeven toen bepaalde leden (ik noem opnieuw geen namen) zijn opgestaan om ons ook daar te ondersteunen. Meedenken met ons promo-materiaal-idee, spontaan aan ons te denken, ons in de verf te zetten op de Foute Party, om ons dit weekend te promoten op Rock Werchter, door mee te denken over onze logo’s. Een spontaan chatgroepje werd vorige week geboren. Aan deze mensen, bedankt! Jullie dragen ons goed gevoel uit! Ook de mensen die ons volgen op Instagram, Twitter en Youtube. Jullie ook bedankt! De mensen die onze posts delen op hun eigen tijdslijnen? We simply adore you all!!!!

Evenement organisators

Evenementen organiseren, ’t is een heel pak werk voor beheerders. En ja, de beheerders zijn nog wat onderbemand in bepaalde provincies maar daarvoor hebben we de evenementen organisators, de mensen die spontaan opstaan om ons te helpen op evenementen, bijvoorbeeld door samen met een beheerder een bbq te organiseren in zijn eigen huis, een aperitief in zijn eigen flat, of door bijvoorbeeld hulp aan te bieden op ons weekend in d’Ardennen. Aan deze mensen, bedankt! Jullie zijn spreekwoordelijk jullie gewicht in goud waard.

Andere

Leden die ons via Trooper ondersteunen, leden die ons financieel hebben geholpen, leden die ons vooruit stuwen, ieder lid die bij ons reageert en de boel opfleuren met hun positieve vibes, basically everybody here, bedankt! Door jullie doen we verder, voor jullie doen we verder en misschien nog belangrijker, MET jullie gaan we verder, veel verder!

Iemand vergeten? Sorry, jij ook bedankt natuurlijk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.