Sex is heerlijk, maar liefde is zoveel beter

Iemand die samen met jou op een dak wil zitten, onder een sterrenhemel, samen naar de mysterieuze sterrenhemel kijken en praten over het leven. Iemand die jou op jouw gemak stelt, duidelijk maakt dat je jezelf nergens zorgen moet over maken, terwijl hij of zij zwemt in jouw mooie ogen.

Iemand die de kracht van de stilte kent en weet dat het soms meer wil zeggen dan duizend woorden. Iemand die jouw grootste angsten kent en verliefd werd op jouw imperfecties.

artistic blossom bright clouds

Photo by Pixabay on Pexels.com

Iemand die jou laat lachen na een zware dag op het werk. Iemand die jou knuffelt en zichzelf verontschuldigd na een ruzie. Iemand die jouw dekentje over jou legt en slaapwel fluistert in jouw oor.

Iemand die jou wakker wakker maakt met een zachte zoen. Iemand die jou belt, alleen maar om jouw stem te horen en ondertussen te vragen hoe jouw dagje was. Iemand die het drukke verkeer trotseert zodat hij of zij jou thuis kan opwachten met wat bloemen of een verrassing.

Iemand die van jou houdt door zijn of haar acties in plaats van enkel woorden. Iemand met respect voor jouw keuzes, zelfs als hij of zij het er niet mee eens is. Iemand die met jou danst in de regen en voor de minste reden iets wenst te vieren met een fles champagne.

Iemand die op duizend manieren van jou kan houden. Iemand die heel zijn of haar hart aan jou schenkt. Iemand die niets geeft om wat rimpels of wat grijze haren. Iemand die elke dag opnieuw verliefd op jou wordt.

Maar ook iemand die nooit zichzelf verliest. Iemand die vecht voor zijn of haar dromen. Iemand waar jij trots op kan zijn en die jij kan steunen in zijn of haar doelen. Iemand die jij kan aanbidden voor zijn of haar onafhankelijkheid en sterktes, maar die jou nooit zal verlaten.

Iemand die jouw hand vast durft nemen, en zonder vrees, jou naar de maan en de sterren wil meenemen, naar de oneindigheid van twee verliefde harten. Iemand die zichzelf een toekomst kan inbeelden waarin jullie beiden één zijn.

Iemand die jou het gevoel geeft dat je gewenst bent, geliefd, beschermd, zorg voor jou gedragen wordt, en noodzakelijk bent. Elke dag van jouw verder leven. Iemand die je kan vertrouwen en iemand waar jij kan van houden met de kern van jouw hart. Iemand die zowel jouw hoop als jouw zonsopgang is.

Iemand die er alles aan zal doen om jouw ziel te raken en met liefde en passie jouw lichaam raakt.

Iemand die jou ziet met zijn of haar hart in plaats van met de ogen.

Maar seks is zoveel makkelijker te vinden

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.