Vrijgezel van de week: Werner

Werner is bij velen bekend door zijn reacties op topics en zijn aanwezigheid op events. Maar dat is niet wat de jury overtuigde om hem deze week tot vrijgezel van de week te bombarderen. Ook niet het feit dat hij de dagen dat hij zijn zoontje heeft, zich mateloos voor hem inzet. Neen verre van. Het was vooral Werner zijn oprechte goedheid die hem deze nominatie in de wacht deed slepen.

werner

Wat velen, vooral dan onder de nieuwe leden van S4F, niet weten is dat Werner de bezieler was achter de acties opgezet voor de warmste week 2017 van Studio Brussel. Hij was de motor die alles liet draaien. Maar Werner is meer dan alleen maar “mr warmste week”. Hij heeft ook een hart van goud.

Toen één van onze leden wagenpech had en zo niet op onze Vip 4 Life fuif aanwezig kon zijn, was het Werner die als eerste voorstelde om te rijden om dat lid op te pikken. Ik hoor jullie al denken: Als je in de buurt woont … Maar neen Werner reeds speciaal vanuit zijn vertrouwde Diksmuide om via Gistel. Dat is de Werner die wij kennen.
Een klein weetje: de jury zag Werner als BOB en hij dronk water … heel veel water, maar dat had geen enkel effect op zijn danskwaliteiten .

2018-05-20 - VIP 4 Life Wondelgem - 002

Dus dames, zoek je een man met een hart van goud die de nodige danspasjes kan plaatsen? Werner is dat soort man.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.