Mannen Die Een Relatie Hebben Met Een Mollige Vrouw Zijn Tien Keer Gelukkiger En Dat Zegt De Wetenschap!

Wat de maatschappij je wil doen laten geloven komt bijna nooit overeen met hoe de feiten echt in elkaar steken. Dit gaat bijvoorbeeld op voor welk type lichaam van vrouwen het meest door mannen wordt gewaardeerd. Misschien worden vrouwen met een paar maatjes meer niet als zo begeerlijk gezien, maar uit een psychologisch onderzoek komt naar voren dat mannen juist gelukkiger zijn als ze een stevigere vrouw aan hun zijde hebben! En de oorzaken die tot deze conclusie hebben geleid die zijn heel interessant.

Mannen die een ‘curvy’ dame aan hun zijde hebben die zijn gelukkiger.

Models-Antics..-6-600

bron afbeelding

De maatschappij heeft altijd de voorkeur gegeven aan slanke dames, en dit schoonheidsidee wordt in de eerste plaats uitgedragen in de reclames. Maar de realiteit is heel anders. Mannen zijn namelijk veel gelukkiger met een vrouw met een paar maatjes meer! Hoeveel meer? Wel 10 keer!

Volgens het onderzoek hebben ronde dames karaktereigenschappen die door mannen als positief worden beoordeeld en die slankere vrouwen niet hebben. ‘Curvy’ dames zijn vaker liever en gevoeliger, en onderschat het niet, ze houden van eten! Uit dit gegeven komen interessante gevolgen voort, namelijk dat mannen het heerlijk vinden dat ze een maaltijd kunnen delen met hun wederhelft, maar vinden het nog mooier dat ze niet hoeven te letten op hun dieet en de gevolgen die dat ene broodje in de snackbar kan hebben.

Vrouwen die geen catwalklichaam hebben houden niet alleen van eten, maar kunnen ook nog eens koken!

Het behoeft zeker niet te worden gezegd dat koken en eten in het algemeen van grote invloed zijn op het verloop van een relatie.

De conclusie van het psychologische onderzoek is heel duidelijk: mannen die een mollige dame aan hun zijde hebben lachen meer en zijn gelukkiger. Is je dat opgevallen?

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.