De 9 beste seksstandjes voor zowel mannen als vrouwen

Mannen en vrouwen zijn in veel dingen verschillend en belangrijker nog: denken over veel dingen anders. Daarom zijn wij vrouwen, vrouwen en mannen gewoon mannen. Ook over seksstandjes verschillen de meningen van mannen en vrouwen nogal, of toch niet…?

Mannen en vrouwen
Onze collega’s van Elite Daily deden een klein onderzoek naar de favoriete seksstandjes van vrouwen én van mannen en vroegen beide partijen hun favo posities te delen. Nu weten jij en ik: de keuze is reuze, maar toch bleek er wonderbaarlijk genoeg veel ‘raakvlakken’. Kijk en vergelijk!

beach bikini couple fun

Photo by Adam Kontor on Pexels.com

De top 9 van vrouwen:

V9. De lotus

De lotus – een positie waarbij jullie met de gezichten naar elkaar toe zitten, jij boven op zit met je benen om hem heen geklemd – blijkt het minst favoriete seksstandje van de vrouwen. Niet heel gek, want het is een ongemakkelijke positie om in de juiste hoek te komen en ook je benen gaan snel pijn doen. Daar heeft niemand de tijd voor…

V8. Lepeltje lepeltje

Vraag iedere vrouw naar haar favoriete slaapstand en ze zal antwoorden: lepeltje lepeltje. Toch gaat deze positie-vlieger voor seks niet op. We voelen de armen van een man het liefst gewoon om ons heen, in plaats van ehh, ergens anders…

V7. 69

Bij standje 69 geldt voor vrouwen de omgedraaide wereld: wij nemen liever dan geven. Daarom staat ook dit standje laag in het rijtje genoteerd. We voelen ons gewoon niet zo fijn bij twee bipsen in elkaars gezicht…

V6. Reverse cowgirl

Dit standje is vooral voor de mannen erg leuk, dus dit moet ruimschoots gecompenseerd worden. Blijft het alleen bij dit standje zonder voor- of naspel, dan blijft ‘ie mooi steken op no. 6.

V5. Tegen de muur

Dit standje scoorde iets hoger bij de vrouwen dan bij de mannen, maar dan nog, hoezo ziet dit er in films altijd zo gemakkelijk uit?

V4. Met je enkels langs je horen

Aha, komt hier de uitdrukking tot over je oren verliefd vandaan? Nee zonder grappen of grollen, dit standje is favoriet bij veel vrouwen, want zo kunnen we eindelijk onze duurbetaalde yogalessen toepassen. En ja, mannen houden nou eenmaal van lenig.

V3. Cowgirl

Wij houden van macht. Hij onder jou, jij met je benen om hem heen geslagen, en jij mag het tempo bepalen. Bonus punten voor als je ook je handen om zijn nek slaat, he he he.

V2. Missionaris

Het mag dan misschien de meest standaard positie zijn, we love it! Het voelt goed, de jongen doet al het werk en hij traint zijn armspieren.

V1. Doggy

Wij houden net zoveel van controle verliezen in de slaapkamer als controle krijgen. De controle volledig uit handen geven en de jongen laten doen met je wat ‘ie wil, kunnen wij enorm waarderen!

De top 9 van mannen:

M9. De lotus

Jup, mannen vinden het net zo vervelend als vrouwen. Voor mannen: als je zo graag een vrouw bovenop wil, dan is de cowgirl misschien een goed alternatief.

M8. Lepeltje lepeltje

Ook hier zijn de verschillende sekses gelijk gestemd. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat jij al half ligt te slapen of te lui bent om op te staan. Bovendien moet je wel een hele lange piemel hebben om het juiste hoekkie te raken…

M7. Met je enkels langs je oren

Voor mannen simpelweg te ingewikkeld…

M6. Tegen de muur

Zoals we al eerder zeiden: in films ziet dit er een stuk makkelijker uit. In werkelijkheid vermoeden wij dat mannen gewoon te lui zijn om ons op te tillen.

M5. Standje 69

Jongens kunnen de onderlinge wederkerigheid meer waarderen dan vrouwen.

M4. Reverse cowgirl

Overbodig om te zeggen dat het uitzicht voor jongens ge-wel-dig is.

M3. Cowgirl

Pak je popcorn, leun achterover, ontspan en enjoy the show. Je meisje gaat namelijk al het werk doen.

M2. Missionaris

Boys, jullie zitten bovenop en mogen met ons doen wat jullie willen. Need we say more?

M1. Doggy

Namens alle vrouwen op de wereld: kies het goede gat!

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.