Promo T-shirt

Het is zover, we beginnen aan het ontwerpen van promotiemateriaal. Wil jij staan blinken op festival, wil je dat mensen jou even scannen, wil je in the picture staan? Dat kan! We hebben een logo en QR-code ontworpen om een gewone t-shirt om te vormen tot de meest blitse outfit die je dragen kan op festivals en andere openbare evenementen. En een leuk wist-je-dat-je, we maken een pagina op onze site speciaal voor diegenen die een t-shirt kopen bij ons.

Zodra iemand zijn oog op jou laat vallen en je even scant, zal hij terecht komen op een pagina bij ons. Op deze pagina staan jullie allen samen te blinken. Mits wat omlaag scrollen komt hij of zij op jouw bio terecht. Wat daar staat, laten we helemaal over aan jullie creatieve vrijheid. Enige voorwaarde: het moet Fun uitstralen. Natuurlijk delen jullie deze pagina met andere leden, dat maakt de jacht iets leuker. Make sure you stand out! 🙂

Logo Vooraan

s4f_final

Logo Achteraan

(probeer het gerust even uit)

tshirt_back_realQR_redirect.gif

Modellen T-shirts en prijzen:

A. Grijze T-shirt voor mannen: €20 (S/M/L/XL/XXL)

zeeman_grijs

 

B. Roze tank-top (dames): €20 (Maten: S,M,L) – onder voorbehoud (lees onder prentje verder)

optieD.png

Dit modelletje kunnen we bestellen maar de leverancier dwingt ons tot een minimumafname van 50 stuks helaas. Hierdoor zijn we genoodzaakt lijsten bij te houden en pas te bestellen zodra er 50 betalingen ontvangen zijn. Het goede nieuws is dat we ze vrij goedkoop zouden kunnen aanbieden, namelijk aan 20 euro, inclusief prints op voor- en achterkant. Het slechte nieuws is dat de levering daardoor ook op zich zal laten wachten.

 

Bij de T-shirt krijgt u ook een tiental ‘business cards’ met jouw naam en de QR-code. For emergencies only (stel dat een knappe man of madam je niet goed scannen kan op festival en je erop aanspreekt, dan heb je een kaartje in de aanslag).

De kleine lettertjes maar dan wel in het groot:

  • Wij kunnen niet garant staan voor teruggave gelden, tenzij in het geval van administratieve fouten langs onze zijde. Betaald is besteld, we bieden geen niet-tevreden-geld-terug clausules helaas.
  • Verzending is niet inbegrepen. We proberen de T-shirts tot bij jullie te krijgen via andere leden die je kent of op onze evenementen. Of door persoonlijk langs te komen als we in de buurt zouden zijn. Of door u ze te laten afhalen. Indien verzending gewenst is, betaal jij de verzendingskosten.

Interesse? Contacteer ons via s4f.belgium@gmail.com

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.