Vrijgezel van de week: Tamara

Ontmoet onze nieuwe vrijgezel van de week: Tamara Stevens. Laat jezelf vooral niet afleiden door haar naam van Arabische, Hebreeuwse, Italiaanse en Russische oorsprong. Deze rasechte Vlaamse schone, in de fleur van haar leven, kun je gewoon vinden bij ons aan zee. Niet ver van het naakstrand. (misschien toch een andere jury zoeken voor de volgende single van de week). Maar weet dat ook de piraten hun schatten naast het strand begroeven en deze schat is klaar om gevonden te worden.

Tamara.jpg

Slim, leuk en grappig zijn drie van haar handelsmerken. Drie zaken die ze ook in haar dagdagelijkse leven constant kan gebruiken.

In haar vrije tijd, als ze niet de perfecte mama aan het spelen is voor haar twee schatten van kindjes, kun je haar steeds verleiden met een gezellig terrasje, een wandeling, fietstocht, cinematje, etentje, … is er eigenlijk iets dat ze niet doet?

Het online leven interesseert haar dan weer wat minder, daarom lees je haar wat minder op onze pagina. Op een sporadische like hier en daar na.

Tamara 2.jpg

En volgens de jury is daten met haar steeds een beetje reizen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.