Ben je single wil je een vriend hebben. Heb je er een, wil je ook best een avondje vrijgezel zijn.
Het is nooit goed. Want ja, wij vrouwen willen soms gewoon een beetje van alles wat.

woman in black sweatshirt and white pants

Photo by Rokas Snarskis on Pexels.com

Dipdag

Single: ’s ochtends fiets je door de regen naar werk, waardoor je de rest van de dag met coupe ontploft rondloopt. Tot overmaat van ramp heb je geen borstel bij je en doet de koffiemachine het niet. Was er maar iemand die, zodra je na werk thuis komt, ziet dat er iets is en bezorgd ernaar vraagt. En ook gewoon begrijpt dat je bad hairday een serieus issue is.

Bezet: Die bezorgdheid is lief bedoelt hoor, maar, kan hij je niet gewoon even met rust laten? Gewoon even niks zeggen en doen alsof hij er niet is?

Uitgaan

Single: Elk weekend de kroeg induiken, flirten tot je erbij neervalt en de volgende ochtend met een kater wakker worden is jouw way of life. Alleen, het zou toch ook wel eens fijn zijn om tegen een vertrouwd iemand aan te kruipen, in plaats van jezelf af te vragen hoe de man met wie je nu aan het dansen bent ook alweer heet.

Bezet: De laatste keer dat je uit bent geweest kan je je niet eens meer herinneren. Niet omdat je te dronken was, maar omdat het wel héél lang geleden is. En je kan niet wachten om weer te gaan. Maar uitgaan terwijl je een vriend hebt is het gewoon, tja, nét niet.

Kleding

Single: ‘Schat, wat zie je er leuk uit’, zei niemand toen je je nieuwste outfit aanhad. Zo jammer.

Bezet: Hij zegt dat het hem echt niks uitmaakt hoe je erbij loopt, maar je weet wel beter. Wat was het toch makkelijk toen je nog vrijgezel was en de hele dag in een niet zo sexy boxershort, met vet haar in een knot bovenop je hoofd en pantoffels aan door het huis kon sloffen.

Verplichtingen

Single: Zaterdagavond zit je alleen op de bank, omdat je vriendinnen allemaal vriendjesdingen hebben. Je zou je film, reep chocola en zak chips er met liefde voor inruilen om ook zoiets te doen.

Bezet: Wéér een verjaardag van een of ander achternichtje van de moeder van je vriend. En de smoes ‘ziek’ heb je vorig weekend al gebruikt toen je naar een etentje van zijn opa en oma moest die 60 jaar getrouwd zijn.

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.