Seksuele fantasieën van mannen en vrouwen
Elke vrouw heeft haar eigen persoonlijke seks fantasieën. Deze zijn voor iedereen uniek. Volgens verschillende studies komen deze seksuele fantasieën het meeste voor bij vrouwen. 

woman in white panty

Photo by Tofros.com on Pexels.com

1.Seks met een vreemde
Die knappe gespierde vreemde man die je nog nooit hebt ontmoet, wie droomt daar nu niet van? Je hoeft je voor niets te schamen, hij accepteert je zoals je bent. Of je kan er ook voor kiezen om iemand anders te zijn?

2.Een triootje
Eens extra aandacht krijgen van niet één maar twee personen, klinkt dat niet heerlijk? Je kan dan nog kiezen of je graag door twee mannen, twee vrouwen of één man en één vrouw verwend wordt.

3.Seks met een andere vrouw
Ongeveer drie kwart van de vrouwen voelt zich aangetrokken tot andere vrouwen. Seks met een andere vrouw is dan ook een veelvoorkomende fantasie. Het wil helemaal niet zeggen dat je lesbisch bent, je houdt gewoon van een tikkeltje spanning in je fantasie.

4.Een one night stand
Je ontmoet iemand op een feestje of zelfs gewoon in de lift, en je neemt hem onmiddellijk mee naar huis. Wie heeft daar nog nooit van gedroomd? Seks waarbij alles kan en alles mogelijk is, dat is toch de bedoeling van een seksuele fantasie?

5.Seks op het strand
Kan het nog romantischer. Seks op het strand scoort altijd goed in de top tien van meest voorkomende seksuele fantasieën bij vrouwen. In deze fantasie kan je je innerlijke beach babe omarmen. Je hoort de woeste zee, de mooie zonsondergang en je kijkt in de diepe blauwe ogen van je minnaar, herkenbaar?

6.Een stripper spelen
Wat is er nog meer opwindend dat een vrouw die weet wat ze wil en er ook voor gaat? Met deze fantasie laat je alle seksuele barrières los.

7.Seks op een openbare plaats
Seks op een openbare plaats heeft altijd al een bepaalde aantrekkingskracht gehad. Het is misschien iets wat je in het echt leven nooit zou durven, of wel?

8.Seks met een collega
Je durft het misschien niet toe te geven, maar over die knappe collega durf jij weleens fantaseren. Wees gerust, wij kunnen een geheimpje bewaren.

9.Een dominante bedpartner
Als hij weet wat hij wil kan dat enorm opwindend zijn. In deze fantasie laat je je helemaal veroveren door je man. Je bent de onderdanige minnares en je geniet er met volle teugen van.

10.Begluurd worden
Begluurd worden is iets waar veel vrouwen over fantaseren. Is er nog iets spannender?

Bron

Natuurlijk hebben ook mannen hun fantasie en soms komen die verrassend goed overeen met die van de vrouwen 😉

beach bikini couple enjoyment

Photo by Adam Kontor on Pexels.com

11. Dominant zijn

Een man wil een vrouw graag domineren in bed. Hij wil dat e zich helemaal overgeeft aan hem, zodat hij haar volledig kan controleren. Het kan ook een beetje kinky worden, met handboeien bijvoorbeeld.

12. Triootje

Need we say more? Er zijn weinig mannen die hier niét over fantaseren.

13. Seks op openbare plaatsen

Altijd in bed vrijen wordt saai, en dus willen mannen graag spannendere oorden opzoeken. De tuin, het park, het vliegtuig of het strand, eender waar is goed! De kans dat je betrapt kan worden, maakt het voor hen nóg leuker.

14. Anale seks

Het is een beetje dirty, maar veel mannen dromen van anale seks. Is het de dominantie? Het sexy zicht op de billen van hun vrouw? Jammer voor hen hebben niet veel vrouwen dezelfde fantasie.

15. Seks met een oudere vrouw

Vrijen met een oudere, rijpere vrouw duikt regelmatig op in de fantasieën van veel mannen. De reden? Het ongewone, en het feit dat oudere vrouwen meer ervaring hebben…

16. Seks met een vreemde

De ultieme kick is om een vreemde vrouw te kunnen versieren en haar mee te nemen naar huis voor een potje seks. Denk: Joey van de serie Friends. Mannen zijn macho’s hè.

17. Rollenspel

Dokter-patiënt, leraar-studente, brandweerman-hulpeloze vrouw,… Eender welk rollenspel is goed, als je maar een sexy pakje draagt!

Bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.