Experimenteren, genieten of mannelijke hoer?

Je leert iemand kennen, gesprekjes, uitgaan, vrijen, sex, je bent verloofd, trouwt, krijgt een kind… Mooi hé?
Dat was mijn 2e liefje, mijn 2e sexuele ervaring van mijn leven. De eerste was, laten we zeggen, slappe kost. Een vrouw die maar pas een relatie had beëindigd wou een ‘rebounder’ voor de sex, ik had er al een tijdje mijn oog laten op vallen dus ja, ik was een makkelijke prooi…
Ik was ‘a virgin’ en was zodanig onder de indruk dat ik hét eindelijk eens zou doen (ik was al 21) dat ik me concentreerde op de ‘wow ik heb sex’ gedachte dan eerder op iets anders…
Nog geen week erna werd ik gedumpt, op mijn verjaardag. Reden? ‘Onduidelijk’ 🤔🤔

Dus, de 2e sexuele ervaring, top toch? Niet gedumpt worden, het leuk vinden…
Tot het kind er is…
Daarna, noppes meer…
2, 3 keer per maand, altijd in bed, altijd zij ‘on top’, anaal zeker niet bij haar, oraal wou zij ook niet bij mij, altijd ik die initiatief moest nemen, altijd pijn bij penetratie, tijdens de sex beginnen babbelen over de opvang, dan 3 maand geen sex (omdat ik eens het initiatief aan háár wou laten)… Uiteindelijk speelde het mee om te scheiden..

Daarna een hele tijd niks gedaan of gehad, zelfs om mezelf te bevredigen had ik geen zin…
We zijn nu 2 jaar verder, sex vind ik nog steeds belangrijk in mijn leven. Terwijl ik droom van dit in een relatie te hebben zijn er veel singles die, zonder dat openlijk toe te geven, er voor kiezen om een fwb te hebben of gewoon om op een avond sex te hebben met iemand die ze niet lang kennen… Momenteel is er dus niemand die me in het leven wil vergezellen tot het einde (😢) maar wat doe je dan? Geef je toe aan je lusten en ga je naar bed met een gelijkgestemde of zeg je nee, dat doe ik niet omdat het puur lust is en ik er een verbondenheid moet bij voelen…

2 jaar verder en ondertussen ook 8 bedpartners verder… Waaronder 1 fwb van enkele maanden. 3 van hen wilden met mij een relatie maar dat zag ik niet zitten, 3 waren er wederzijds puur voor de sex. Bij 1 iemand is het bij 1x gebleven, de anderen waren minstens 5 keer. Ik heb veel bijgeleerd, blijkbaar heb ik hen ook 1 en ander geleerd ondanks mijn matige ervaringen in het verleden. 1 vrouw zei me dat het de eerste keer was in haar leven dat ze een orgasme kreeg tijdens penetratie en dat ze het fantastisch vond. Een andere vrouw kreeg 8 orgasmes op pakweg 1,5 uur. Ik heb voor de eerste keer in mijn leven een vrouw anaal mogen nemen. Vele standjes enz…
Ik wil trouwens opmerken dat het mij opviel/opvalt dat er vrij makkelijk kan overeengekomen worden met een vrouw om eenmalig het bed te delen. Ja, zelfs van vrouwen die pertinent beweren énkel een vaste relatie te willen. Ja, zelfs voor mij, ik ben verre van een adonis. Ik heb zelfs vrouwen geweigerd 😱

Ik kan me voorstellen dat ik bij velen gestenigd zou/zal worden. Dat ik bij anderen aangesproken zou worden met ‘is dat alles’? Dat mensen die zouden weten wie dit schrijft me niet meer zouden willen bezien of aanspreken of met mij kennis zouden willen maken…

Voor veel mensen is sex een taboe, voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld, nog anderen kunnen er niet over zwijgen maar dan stel ik me de vraag wat er allemaal van waar is, anderen zwijgen en doen het gewoon en gebruiken dan hun masker en zijn heiliger dan de paus…
Ieder doet wat hij wil mijns inziens en in alles schuilt een stuk waarheid…

Mannen die veel bedpartners (gehad) hebben worden aanzien als players, als macho playboy’s door vrouwen, misschien wel ‘te mijden’… (ik ben geen vrouw, dus ken ook hun gedachtengang niet). In de maatschappij wordt nog wel eens gezegd dat het ‘mannelijk’ is of stoer, wordt het min of meer sociaal aanvaard…
Vrouwen die veel bedpartners hebben gehad wordt al snel een naam aangemeten. Op zich vind ik dit niet juist. Behalve misschien als die elke week iemand anders in bed heeft of ben ik hierin fout? Ook vrouwen hebben nood aan sex, aan genot, waarom zouden zij dit niet mogen/kunnen?

Voor alle duidelijkheid, ik ben maar een gewone kerel die dit niet schrijft om op te scheppen… Ik hou gewoon van sex, een vrouw behagen en zelf ook behaagt te worden en heb er wel nood aan… Ik ben altijd trouw geweest in mijn relaties en zal dat ook zijn in de toekomst…

Maar, nu ik geen vaste relatie heb, ben ik dan momenteel een mannelijke hoer of niet?

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.