Wat hebben we nog over voor de ‘ware’ liefde…???

Ik hoor heel vaak … ik verhuis niet meer en ik ga geen toegevingen meer doen, ik heb al te veel water bij mijn wijn moeten doen…

Ik heb het daar wat moeilijk mee. Ik vind de uitspraken kortzichtig en naïef en anderen denken dit dan waarschijnlijk van mij omdat ik wel nog veel over heb voor de persoon waarmee ik een klik voel.

Mijn nieuwe partner moet de gevolgen niet dragen van mijn eerdere ontgoochelingen. Ik vind dat elke relatie een nieuwe frisse start moet krijgen waar je een eerlijke kans geeft aan je nieuwe partner en de weg die je samen wil afleggen.

Als de weg nog met veel hindernissen is bezaaid van je vroegere ervaringen dan zal het zwaar worden.

Natuurlijk hebben we lessen getrokken uit vroegere ervaringen en hebben we gemerkt dat sommige dingen niet zo evident zijn maar… Liefde overwint in mijn ogen alles.

Ik heb apentoeren gedaan voor de man die me het gevoel gaf dat geen ander me ooit heeft gegeven. We woonden op 2 uur rijden van elkaar zonder files. We hebben heel vaak gekozen voor de formule ‘meet me halfway’. Zo moesten we ooit eens op een vrijdag allebei voor ons werk in Gent zijn. Na ons werk allebei naar Gent gereden waar we hotel hebben geboekt. Samen op het gemak aan de ontbijttafel op een weekdag! Ik heb gehuild van geluk en angst die ochtend onderweg naar mijn werk omdat er zich keuzes opdrongen. Door andere omstandigheden zijn onze levens helemaal uit elkaar gerukt geweest maar ik zou het direct opnieuw doen. Dat gevoel… als dat goed zit bestaan er enkel oplossingen en geen excuses.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.