Vrijgezel van de week: Matthias

Ken je Matthias Bultynck al? Nog niet? Dan weet je niet wat, of beter gezegd wie, je mist. Hij is namelijk unaniem door onze s4f jury verkozen als eerste vrijgezel van de week. Een eer die voor weinig, één namelijk, weggelegd is.

Wat maakt deze knappe jonge man nu net zo speciaal? Misschien het feit dat hij op zondag kan genieten van koffie verkeerd met extra schuim en een boterkoekje. Misschien dat je hem eenvoudig kan benaderen op vele events. Of zelfs misschien dat ondanks zijn goede looks, hij toch nog steeds vrijgezel is. Iets waar volgens de jury dringend wat verandering in mag komen. En die looks kwamen er natuurlijk niet zomaar: Mathias doet fitness en gaat af en toe fietsen met zijn vrienden.

Leeftijd is voor deze knappe, vlotte, sociale jonge man van minder belang, de klik des te belangrijker, maar toch een voorkeur voor dames tussen de 28-3. Iemand die graag buiten komt en van het leven geniet, zoekt een partner met dezelfde normen en waarden.

En heeft Mathias eens een wat mindere haardag, geen probleem. Stuur hem naar zijn favoriete kapper, Kreatos, en nadien is hij weer herboren. Zijn kleding is steeds verzorgd, of dit nu deels door zijn vriend Christophe komt, laten we even in het midden.

Zijn enige gebrek: hij kan niet koken. Dus dames die graag zelf koken of elke dag restaurant kunnen trakteren, hebben een streepje voor 😉

Klein weetje: Moest je jezelf afvragen waarom het gras op zijn profielfoto er zo netjes bijligt. Maak jezelf dan geen illusie, het is het gras bij zijn ouders.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.