50 seksstandjes om je liefdesleven meer af te wisselen
Natuurlijk kennen we allemaal de missionarisstand en doggy-style, maar om het spannend te houden is het goed om af en toe af te wisselen met de seksstandjes. De Kamasutra kent vele soorten houdingen, soms erg ingewikkeld, maar er zijn toch ook leuke en spannende seksstandjes uit te halen. Hieronder vind je 50 tips voor afwisseling in de slaapkamer.

1. Missionarisstandje

Dit standje is het meest bekende en het meest gebruikte seksstandje dat er is. De vrouw ligt op haar rug met haar benen wijd. De man ligt er min of meer bovenop terwijl hij haar penetreert.

2. Zittende missionarishouding

Een variant op de missionarishouding is de zittende missionarishouding. Het lijkt op de gewone missionarishouding; de vrouw ligt op haar rug met haar benen wijd. De man ligt echter niet op haar, maar zit op zijn knieën. Door zijn handen op haar benen te leggen kan hij gemakkelijk hen en weer stoten.

3. Amazonestandje

Bij het amazonestandje ligt de man onder en zit de vrouw bovenop hem. Zij kan op en neer bewegen of van voor naar achter leunen (zie lapdancestandje). Bij dit standje heeft de vrouw meer vrijheid omdat zij het ritme kan bepalen. Ook kan de man dieper penetreren, waardoor de vrouw er meestal meer van voelt.

4. Lapdance standje

Dit seksstandje is iets minder bekend. Het gaat bijna hetzelfde als bij het amazonestadje; de man ligt op zijn rug terwijl de vrouw boven op hem zit. Echter gaat zij nu niet op en neer, maar van voor naar achter. Ga achter niet te ver naar achter, dit kan zeer doen aan de penis. Je kunt dit standje natuurlijk ook op een stoel of op de bank doen.

5. Doggy style

De grote favoriet van velen. De vrouw zit op haar handen en knieën. De man zit op zijn knieën achter haar en penetreert haar. De benen van de man kunnen binnen haar benen worden geplaatst, maar deze kunnen ook er buiten worden geplaatst. Als de man zijn benen buiten die van haar plaatst wordt de opening van de vagina kleiner en dit kan aangenaam aanvoelen.

6. Boezemvriend

Dit standje kan voor veel mensen lastig zijn om te bewegen. De man zit overeind terwijl de vrouw bovenop hem zit. Zij beweegt dan op en neer. Het is erg lastig om te bewegen omdat je je niet erg goed kan afzetten. Toch is dit seksstandje wel het proberen waard!

7. Lepeltjes

Bijna alle vrouwen vinden het heerlijk als een man tegen hun rug aan slaapt (lepelen). Maar lepelen kan ook toegepast worden als seksstandje. De vrouw ligt voor met de man erachter. Je krijgt het lekkerste gevoel als de vrouw haar benen eerst opent en de man haar dan penetreert en de vrouw daarna haar benen weer sluit. Ook dit maakt de vagina nauwer. Voor de man is het vrij lastig om te bewegen, maar dat moet hij er dan maar voor over hebben.

8. De draaitol

Ook bij dit standje ligt de man op zijn rug terwijl de vrouw bovenop hem zit. Echter zit ze nu met de rug naar hem toe en zit ze op haar hurken en draait rondjes met haar vagina. De penis penetreert ook bij dit standje erg diep, dus kijk goed uit dat hij haar geen pijn doet.

9. Terreinverkenning

Bij dit standje ligt de vrouw op haar buik terwijl de man bovenop haar ligt en haar penetreert. Bij dit standje wordt de eikel van de man erg sterk gestimuleerd en is dus voor veel mannen moeilijk lang vol te houden.

10. De hotdog

De hotdog lijkt erg veel op de boor, echter gaat bij deze de penis iets minder diep. Veel vrouwen vinden dit standje heel erg lekker, maar het kan ook juist heel veel pijn doen. De vrouw ligt op haar rug met haar benen min of meer in haar nek. De man zit of ligt er voor en kan haar erg diep penetreren.

Bron

Een gedachte over “50 seksstandjes om je liefdesleven meer af te wisselen

  1. Pingback: 7 type mannen tussen de lakens – People 4 Fun

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: