Wat zegt de kleur van jouw ondergoed over je karakter?
7 kleuren waar we onbewust naar grijpen.

Behalve jouw partner zijn er maar weinig mensen die jou in je dagdagelijkse doen in je ondergoed zien. Dus zou je ook kunnen denken: wat kan het me schelen welk ondergoed ik aantrek, niemand ziet het! En toch blijken zowel mannen als vrouwen hun voorkeuren te hebben en dan speelt vooral de kleur een belangrijke rol. Maar ongewild verraadt de kleur van je ondergoed veel over je karakter en/of over je gemoedstoestand.

1. Zwart

Zwart ondergoed lijkt misschien een veilige keuze die ‘altijd goed’ is, maar de kleur staat ook voor trots en energie. Velen kiezen ook voor zwart omdat het hen ‘slanker’ doet lijken, al was het maar om voor de spiegel hun ijdelheid te strelen.

2. Rood

Houd je van rood ondergoed? Dan ben je waarschijnlijk gepassioneerd, vol levenskracht, recht voor je raap, impulsief en extravert.

3. Roze

Hoewel de kleur roze vaak wordt geassocieerd met gays, dragen ook hetero-mannen roze ondergoed, zij het in mindere mate dan vrouwen. Het zijn vooral romantische types die voor deze kleur gaan. Ze zijn een tikkeltje verlegen en meestal op zoek naar genegenheid.

4. Blauw

De kleur blauw lijkt vooral gedragen te worden door zelfstandige mensen met een goede smaak voor mode. Doorgaans zijn het ook vrolijke en optimistische mensen.

5. Wit

Mannen en vrouwen die voor wit kiezen zijn daarom niet ouderwets of minder hip. De meesten die steevast voor wit ondergoed kiezen, zijn doorgaans erg gesteld op hygiëne en eerlijkheid.

6. Grijs

Het is een neutrale kleur die veel over je kan vertellen. Grijs staat bijvoorbeeld voor iemand die graag duidelijkheid wil en alles goed afweegt voor hij iets besluit.

7. Huidskleur:

Huidskleurig ondergoed is nog altijd populair bij mensen die open minded zijn en niets hebben te verbergen.

Het mag vreemd klinken, maar je zal zelden groen en al zeker geen geel ondergoed in de rekken zien liggen. Blijkt dat zelfs kinderen er niet bepaald weg van zijn.

Bron

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.